Intel neden hep pahalı ve iyi olan oldu?

3950X gibi işlemciler oyun için değil. Oyun için İntel alınır o segmentte. AMD fanboyları gelir birazdan. 10700K her türlü tokatlar fiyat performans olarak.

0.2 0.3 GHz kısmına katılmıyorum. Ryzen 5 1600 12nm işlemcim ile b450m s2h anakartta 1.45v ile 4.2(0.6 GHz oc) GHz frekansına çıkardığımda tekli çekirdekte i5 9400f ile aynı performansta olup render'da ezip geçiyordu. Bana kalırsa ryzenler ile AMD verilen paraya göre alınan performansta en iyisi.

9900k dan 2600x e geçtim. At'tan inip eşeğe binmiş gibi oldum çok donma ve kasma söz konusu eskiye nazaran (Oyunlarda söz konusu değil). Acaba 3000 serisine geçsem fark görür müyüm.

9900k dan 2600x e geçtim. At'tan inip eşeğe binmiş gibi oldum çok donma ve kasma söz konusu eskiye nazaran (Oyunlarda söz konusu değil). Acaba 3000 serisine geçsem fark görür müyüm.
Donma ve kasmanın işlemciden olduğunu düşünmüyorum.

Yok ya işlemci ile alakalı kesin, oyunlarda Alt+Tab bile fark etti. He performansta sıkıntı yok ama masaüstünde donar mı PC? Anlam veremiyorum.
Bende 0.6 GHz overclock'lu halinde donma veya kasma olmuyordu. Sizde yaşanan bir problem. İşlemcide sıkıntı olsa bende de veya başka kullananlarda da olurdu.
Yok ya işlemci ile alakalı kesin, oyunlarda Alt+Tab bile fark etti. He performansta sıkıntı yok ama masaüstünde donar mı PC? Anlam veremiyorum.
Bende 0.6 GHz overclock'lu halinde donma veya kasma olmuyordu. Sizde yaşanan bir problem. İşlemcide sıkıntı olsa bende de veya başka kullananlarda da olurdu.

SSD olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…