Intel neden pahalı?

AMD oyunlarda daha iyi performans sunuyor diye biliyorum,fakat AMD ofis programlarında pek iyi çalışmıyor. Intel ikisi için de iyi diye biliyorum.

İşin ehli insanlara sorduğumda Mobile olarak AMD hala Intel'in yanına yaklaşamaz diyorlar.

Demek ki o arkadaşlar işinin ehli değil. İşin ehli olan kişi bilgilerini günceller. Ryzen 4000 mobil serisi ile birlikte mobilde de Intel'in liderliği sona erdi.

Intel eskisi kadar pahalı değil, hatta düşük bütçe için AMD'den çok daha iyi örnek olarak:

Gerçekten Hiphopjobz'la bir alakanız var mıdır hocam?

Demek ki o arkadaşlar işinin ehli değil. İşin ehli olan kişi bilgilerini günceller. Ryzen 4000 mobil serisi ile birlikte mobilde de Intel'in liderliği sona erdi.

YouTube’da FPS testlerine baktım. Bu sitede yere göğe sığdırılamayan Ryzen7 4800H, i5-10200H kadar FPS vermiyor. Ekran kartları da aynı. Sen de bakabilirsin.

İlk olarak AMD genel olarak hepsinde daha iyi denemez giriş seviyesinde Intel daha iyi. Intel daha pahalı da değil AMD daha pahalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı