Intel Optane memory alınır mı?

Katılım
9 Nisan 2016
Mesajlar
1.126
Çözümler
4
Yer
Karabük
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Sorun başlıktaki gibi almak mantıklı mı ?

Öğrendiğim kadar sana lazım olan dosyaları belleğine kaydediyor ama alan az olduğu için ilk defa bir uygulama açtığın zaman ya da nadir kullandığın bir uygulamayı açtığın zaman ne olacak?

SSD mi? Bu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Optane 'den önceSSD kesinlikle olmalı. SSD aldıktan sonra harddiskleride hızlandırayım diyorsan optane 'de almalısın. Bu arada Yan çarındaki Xeon e5450 'Yi satmayı düşünürmüsün ?
 
İnternette incelemelere baktığım zaman HDD ile de çalıştığını gördüm bu arada E5450 diğer bilgisayarda çalışıyor maalesef satamam onu Aliexpress den aldım zaten 90 TL filan olması lazım şuan
 
İnternette biraz araştırdım 7. nesil işlemci lazımmış ama 7. nesil olması yetmiyor işlemcinin i3 ,i5 ,i7 olması gerekiyormuş o zaman SSD alsam yeter bana peki m2 SSD mi 2.5 inç standart SSD mi?

M2 alsam anakart üzerinde duracak ama bilgisayara bir şey olursa SSD yi kullanabilmek için M2 to PCI adaptörü almam lazım. Normal SSD alırsam da o da yer kaplayacak
 
M2 derken NVME olan M2 değil 500 MB okuma hızına sahip normal M2 den bahsediyorum.

Sıkıntım şu M2 alırsam göz önünde de olmaz anakart üzerinde durur ama ilerde arıza olursa diğer PC de kullanmak için çevirici lazım siz olsanız 2.5 inç mi alırsınız M2 mi alırsınız ?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı