İntel Pentium 3258 ve H81M PLUS Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

furkan15963

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Arkadaşlar yeni bir sistem toplayacağım. Yalnız bir kaç sorum olacak. Benim bütçe öyle açık değil. Elimde bir adet ps3 var, 200-300 zorlarsam 400 tl de param var. (PS3 Sıfır ) ekteki sistemi toplamak istiyorum. HDD ve PS var. İlk başta Ekran kartı bütçeyi çok zorladığı için kullanmak istemiyorum acaba mümkün mü? İlk başta soğutma almasam içinden çıkan stok soğutmayı kullansam ve oc ona göre yapsam. Para bulduğum zaman yeni bir soğutma alsam termal macun ile yenisini taksam ve frekans değerlerini yükseltsem. Tabi bu arada ekran kartı olmasa çalışır mı? Çalışmaz ise bana uygun ekran kartı önerebilirmisiniz? Veya benim bütçeye uygun bu işlemci ile sistem kurabilir misiniz ? (Kasa, PSU, HDD, DVD Rom var) Hepinize Teşekkür Ederim.. :D

vatan.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu al Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Güç kaynağın kaç watt ? G3258'e overclock yapıcaksan stok fan yeterli olmayabilir ama Recep abinin dediği gibi stok fanın altı bakır oldugu ıcın cok kotu degılmiş deneyebilirsin, t2 mini 50 tl bence almalısın.
Bende zaten bu ekran kartını alıcam yalnız şuan o kadar param yok. Sorum o ki bu sistem ekran kartsız çalışır mı yoksa iş görücek kötü sıradan bi ekran kartı gerekli mi?

Oyun hiç mi çalıştırmaz ? Ufak tefek oyunları bile mi çalıştırmaz ?

Çalışır ama oyun falan oynamazsın. Anakartın ekram işlemcisini kullanıcaksın yani.
Oyun hiç mi çalıştırmaz ? Ufak tefek oyunları bile mi çalıştırmaz ?

Ekran kartı takmadan oyun oynayamazsın.

Ssd tavsiye ederim. Çok fark ediyor sistemini ssd'ye kurmalısın. 240 gb olan daha avantajlı tabii fiyatı da fazla.

120 gb : Kingston 120Gb V300 Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma Hizi 450Mb / Yazma Hizi 450Mb) - Vatan Bilgisayar

240 gb: Kingston 240Gb V300 Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma Hizi 450Mb / Yazma Hizi 450Mb) - Vatan Bilgisayar
Arkadaşım Ben 1 Liranın hesabını yapıyorum sen bana SSD diyorsun. Para olsa GPU alırım ne SSD si.

Peki ufak tefek bi ekran kartı varmı 200 tl yi geçmeyen. Ya halimi anlayan varmı? @Recep Baltaş @Ali Güngör abi sizde bi el atsanız?

Ekran kartı takmadan oyun oynayamazsın.

Ssd tavsiye ederim. Çok fark ediyor sistemini ssd'ye kurmalısın. 240 gb olan daha avantajlı tabii fiyatı da fazla.

120 gb : Kingston 120Gb V300 Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma Hizi 450Mb / Yazma Hizi 450Mb) - Vatan Bilgisayar

240 gb: Kingston 240Gb V300 Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma Hizi 450Mb / Yazma Hizi 450Mb) - Vatan Bilgisayar
Arkadaşım Ben 1 Liranın hesabını yapıyorum sen bana SSD diyorsun. Para olsa GPU alırım ne SSD si.

Peki ufak tefek bi ekran kartı varmı 200 tl yi geçmeyen. Ya halimi anlayan varmı? @Recep Baltaş @Ali Güngör abi sizde bi el atsanız?

Vga çıkışlı bi monitör kaça kaç çözünürlüktedir?

Bide oc yapabileceğim sistem önerir misin? İşlemci pentium 3258 olsun ama.

Monitörün çözünürlüğünü Öğrenmek için monitörün modelini söylemelisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı