Intel Pentium 4 3.20 GHz İşlemcili PC'ye W10 kurulur mu?

Hocam ingilizce olunca pek anlamadım ama oyun bile oynadığına göre iyi gibi. Ama benim kafamda tam net olmadı. Windows 10 mu? Yoksa Windows 7 mi? Sadece dilekçe yazmak için, UYAP sistemine girmek için, e-imza isleri icin falan. Birde adam 8 GB bellek takmış. Onu da anlamadım?

Biri de dememiş ki o anakart 1156 pin nasıl Pentium 4 var

Anakart modeli yanlış ise değiştirin doğru ise beni bu konuda aydınlatın lütfen

Anakart 775 pin ise 20TL civarına Core 2 Duo alın rahat rahat kullanın
478 pin ise herhalde en iyi işlemcilerden biri zaten anakarta takılı. Win 10 kaldırır ama günlük kullanımda arada hafif donmalar yapabilir.

Ek olarak işlemcinde 64 bit desteği yok yani hangi işletim sistemini kurarsan kur 64 bit değil 32 bit kurmalısın.

Son düzenleme:
Gerek oyun için gerek günlük kullanım için çok sorun yaşatabilir kasma ve ani donmalar eksik olmaz malesef.

UYAP ? Oraya erişebilmek için Adalet Başkanlığı'nin yazılımı gerekli ve en kararı Windows 7'de çalışıyor (alakasız ama UYAP ile ne işiniz var, mesleğiniz ne?).

UYAP ? Oraya erişebilmek için Adalet Başkanlığı'nin yazılımı gerekli ve en kararı Windows 7'de çalışıyor (alakasız ama UYAP ile ne işiniz var, mesleğiniz ne?).
Hocam PC babam için ve o da avukat. Zaten Windows XP de çalışmadığı için Windows 10 veya 7 istiyoruz.
Haklısınız anakart modeli tam o olmayabilir. Aklımda öyle kalmış. Kusura bakmayın. Yarın gidip bakicam artık. Sonra duzeltirim. Kusura bakmayın.

Hocam PC babam için ve o da avukat. Zaten Windows XP de çalışmadığı için Windows 10 veya 7 istiyoruz.
Windows 7 yeterli olur ama UYAP 32 bit olarak çalışıyor mu bilmiyorum, babanız adliyede iken adliyenin bilişim uzmanına sorarsa daha iyi olur, E-imza için sanirsam

Bende eski bir kasa var P4 3.0 işlemci 2.5 GB RAM 150 GB HDD vs. Buna 8.1 kurmuştum bi sorun yaşamamıştım güzel de performans veriyordu.

Windows 8.1 32bit kullanabilirsiniz boştayken kullandığı RAM'i çok az zaten.
Teşekkürler. Bütün fikirleri değerlendireceğiz.
Arkadaşlar anakart modelin öğrendim. Maalesef yanlış yazmışım. Gıgabyte GA-94-SP-S3. 775 pin anakart. Bu anakarta daha iyi bir işlemci takabilir miyiz?
@SaviorAngel™ hocam sizce bu anakarta daha iyi bir işlemci takılabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…