Anakartınıza en iyi gidecek işlemci, günümüzde bulabileceğiniz işlemcidir ki hiç bulamayabilirsiniz de.
Yukarıda verdiğim iki bağlantıdan araştırın ama... dediğim gibi... günümüzde çok zor istediğiniz 775 işlemciye denk gelmeniz.
Hocam dediğim gibi bu sisteme para harcamak ölü bir yatırım olur. Anakart tavsiyesi neden istiyorsunuz? Anakart değişse işlemci değişecek, RAM değişecek. Ne yapmak istediğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Hocam dediğim gibi bu sisteme para harcamak ölü bir yatırım olur. Anakart tavsiyesi neden istiyorsunuz? Anakart değişse işlemci değişecek, RAM değişecek. Ne yapmak istediğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Hayırlı günler hocalarım. Masaüstü bilgisayar toplama konusunda bilgi verebilir misiniz? Oyun oynamıyorum ama AutoCAD, Photoshop gibi programları kaldırsın.
LGA 775 için anakart aramayın. Elinizdekini kullanın. Elinizdeki bu sistemi örneğin retro DOS/Windows oyunları, denemeler yapmak için Linux vb. ile, ev içi router vesaire için kullanın.
Bendeki Pentium III 733'ü SCSI HDD, 3,5" disket ve 5,25" disketler için kullanıyorum mesela.
Pentium 4 Celeron 1,4'ü ise retro (XP ile ve ATI 7200 GPU ile) oyun için kullanıyorum. Vaktim olsa, bunu router yapacağım, iki tane Gigabit/s NIC ile.