Ömer Erten
Kilopat
Bu ne kadar saçma bi konuymuş yahuŞimdi konu sahibi modaratör,ban atar ama yinede görüşümü belirtmeden geçmeyeceğim.
Bakın kalkmış Pentium 4 lü bir sisteme Windows 8 kurup,"Windows 8 süper! Windows 8 kullanıp kasıyor donuyor diyen salakları anlamakta güçlük çekiyorum" temalı bir konu açmışsınız.
Bakın benim laptopum Windows 8 ve hiç memnun değilim. Çoğu oyunu açmıyor,bana hedehödö yapmayın. Windows 7 de sorunsuz oynadığım oyunları aynı işlemleri windows 8 de tekrarlamama rağmen oyun açılmıyor. Ha diyeceksiniz oyun bozuktur diye ama ben burada 300gb lık bir arşivden bahsediyorum ve bu arşivden sadece %25 ini çalıştırdı.(Ekran kartları arasından 7670m'i seçtim,Windows 7 uyumluluk modunu açtım herşeyi yaptım bir çözümü yok.) Üstelik sorun sadece oyun bile değil kasılmalarını görseniz bana katılırdınız. Windows 8'i kötülemiyorum mükemmel bir işletim sistemi. Ama genelleme yaparak konuşmanız çok saçma. O bilgisayarda kullanıp performans görüp tüm memnun olmayan Windows 8 kullanıcılarına böyle dememelisiniz. XP çok performanslı,kullanmayan salak,itirazı olan?
Ama windows 8 masaüstü bilgisayarımda çok güzel çalışıyor,hakkını yemeyelim.Maalesef arkadaşımın bilgisayarlarına Windows 8 güzel çalışmıyor donmalar kasılmalar hep mevcut.
Yani diyeceğim bunlar. Eleştiriye açıksanız,tartışırız. Ama değilseniz banlayabilirsiniz. Görüşlere ve eleştirilere saygısı olmayan bir forumda vakit öldürmem ben.
Bu ne kadar saçma bi konuymuş yahuŞimdi konu sahibi modaratör,ban atar ama yinede görüşümü belirtmeden geçmeyeceğim.
Bakın kalkmış Pentium 4 lü bir sisteme Windows 8 kurup,"Windows 8 süper! Windows 8 kullanıp kasıyor donuyor diyen salakları anlamakta güçlük çekiyorum" temalı bir konu açmışsınız.
Bakın benim laptopum Windows 8 ve hiç memnun değilim. Çoğu oyunu açmıyor,bana hedehödö yapmayın. Windows 7 de sorunsuz oynadığım oyunları aynı işlemleri windows 8 de tekrarlamama rağmen oyun açılmıyor. Ha diyeceksiniz oyun bozuktur diye ama ben burada 300gb lık bir arşivden bahsediyorum ve bu arşivden sadece %25 ini çalıştırdı.(Ekran kartları arasından 7670m'i seçtim,Windows 7 uyumluluk modunu açtım herşeyi yaptım bir çözümü yok.) Üstelik sorun sadece oyun bile değil kasılmalarını görseniz bana katılırdınız. Windows 8'i kötülemiyorum mükemmel bir işletim sistemi. Ama genelleme yaparak konuşmanız çok saçma. O bilgisayarda kullanıp performans görüp tüm memnun olmayan Windows 8 kullanıcılarına böyle dememelisiniz. XP çok performanslı,kullanmayan salak,itirazı olan?
Ama windows 8 masaüstü bilgisayarımda çok güzel çalışıyor,hakkını yemeyelim.Maalesef arkadaşımın bilgisayarlarına Windows 8 güzel çalışmıyor donmalar kasılmalar hep mevcut.
Yani diyeceğim bunlar. Eleştiriye açıksanız,tartışırız. Ama değilseniz banlayabilirsiniz. Görüşlere ve eleştirilere saygısı olmayan bir forumda vakit öldürmem ben.
hedehödö 300 GB'lık korsan arşiv...Bu ne kadar saçma bi konuymuş yahuŞimdi konu sahibi modaratör,ban atar ama yinede görüşümü belirtmeden geçmeyeceğim.
Bakın benim laptopum Windows 8 ve hiç memnun değilim. Çoğu oyunu açmıyor,bana hedehödö yapmayın. Windows 7 de sorunsuz oynadığım oyunları aynı işlemleri windows 8 de tekrarlamama rağmen oyun açılmıyor.
Lütfen Windows 8'i kötülemek yerine, ne gibi sorunlar yaşadığını konu açarak sor. Forumumuz eleştiriye açıktır. Böyle bir sebepten dolayı da banlanmazsın.
Öncelikle, oyun arşivin var. Kaç tanesi orijinal ? Hiçbirisi mi ? Tamam, kabul. Gerçekten orijinal almak istiyorsun ancak oyuna para ayıramıyorsun. Oyuna patch atarak o oyunu çalıştırabilirsin. Burada suç Windows 8'de değil, tamamen sende. Şu ana kadar Windows 8'de çalıştıramadığım oyun olmadı ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, XP ve 7'den daha performanslı.
Öncelikle sürücülerini güncelleyerek başla.
https://www.technopat.net/forum/ayg...-8-beta-i-unifl-amd-intel-laptoplar-icin.html
Gerisini Windows 8 zaten en güncel olanını alacaktır.
NOT: Windows 8'in güncellemelerini kesinlikle aç !
Sonrasında, hangi oyunlarda sorun yaşıyorsan, tek tek konu aç. O oyunu mutlaka çalıştırmaya uğraşacağız.
Böyle nedenlerden dolayı Windows 8'i kötülemek kabul edilemez. Hatırlarsan, aynı şey 2009'da oldu. Sen Windows 7 kur, Vista sürücüleri yükle, oyunları Torrent'tan çek, oyun neden açılmıyor, oyun neden kasıyor. İnsanımıza bunu anlatmak zor. Yeni işletim sistemine bir türlü alışamıyoruz. Ancak yorumunu okuduğum kadarıyla, Windows 8'i beğenmişsin. Açıkçası bunları söylemen üzdü beni. Dediğim gibi, tek tek konu aç, bilgisayarının marka ve modelini de ekle.
Ayrıca alabildiğin kadar orijinal al oyunlarını