Intel Pentium CPU G6950, GTX 750 Ti sistem için 3.000TL bütçeye parça önerisi

Öme.Exe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba genelde sistemim sevdiğim oyunları açıyor ve iyi oynatıyor ama ben yine de biraz daha yüksek FPS'lerde olmak istiyorum. Bu yüzden bir sistem parçamı yükseltmek istiyorum hangisini yükseltsem bilemiyorum.

Fiyat bütçem en fazla 3.000TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm sistemi satıp sistemin parası +3000 TL koymak daha mantıklı olur. İstemiyorsan, anakartı, işlemciyi ve ekran kartını satıp farklı bir şey alabilirsin.

Merhaba genelde sistemim sevdiğim oyunları açıyor ve iyi oynatıyor ama ben yine de biraz daha yüksek FPS'lerde olmak istiyorum. Bu yüzden bir sistem parçamı yükseltmek istiyorum hangisini yükseltsem bilemiyorum.

Fiyat bütçem en fazla 3.000TL.
O işlemciye daha güçlü bir ekran kartı takmanız olanaksız zaten. Darboğaz olur.

Alabileceğiniz en güçlü işlemcide (anakarta uygun) çekirdek sayısı dışında ciddi bir fark yaratmaz. Elinizdeki ile idare edin ve AM4'e yavaştan adım atın derim.

3000TL o sistem için büyük bir rakam parçaları değiştirmek yerine yeni sisteme geçiş yapabilirsin ama daha düşük maliyetle biraz daha akıcı çalışmasını istiyorsan geliştirmen gereken bence ilk olarak işlemci olacaktır o anakart için tavsiyem i7 860.

Yok sadece biraz daha iyi performans için hangisi gitmeli hangisi kalmalı onu bilmiyorum.
Anakartı, işlemciyi ve rami değiştir. Biraz daha yeni nesile geçmeye çalış. 3000'e gelir mi bilmiyorum lakin 2. el parçalar ile 3500 bandına am4 anakart+işlemci+ram alınabilir diye düşünüyorum.

Baktım, 3200-3500 bandına AM4 soket işlemci+Ram+anakart geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı