Saolasın ilgin in teşekkürler peki kendi sistemimi satmaya çalılssam tahminen ne kadar eder? Kasamdaki psu 600 wat 80 + plus önerdiğiniz kasada 500 wat var yeterli olurmu ki? Teşekkürler
Hocam o zaman şöyle yapalım güç kaynaksız bir kasa seçelim hem alacağınız sistemin fiyatı düşer hemde eldekini değerlendirmiş olursunuz.
Ayrıca o sistemede talip bulacağanızı sanmıyorum ama çeşitli sitelere ilan verebilirsiniz fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok yanlış bilgi vermek istemem.
İkinci el bileşenler bölümünde konu açarsanız yardımcı olurlar.
Aynen o şekil yapalım önceki sistemede eski power ı takarım o şekil elden çıkarmaya çalışırım. Ortalama 400 450 eder mi acaba? Şu anki sistem güç kaynağı 300 wat olması lazımdı eskisinin ?
Zaten sadece ekran kartı sahibinden sitesinde ortalama 200 tl. Acaba parça parça mı satsam daha mantıklı olur ? Bir de bu 15 yaş muhabbetini çözemedim. Hangi sistem, bana önerdiğin sistem mi ?
Neyse bu sistem 1600 TL tutuyor parçaları yavaş yavaş alarak dize bilirsin sonrada yavaş yavaş yükseltirsin 2-3 seneye seninde sapasağlam bir bilgisayarın olur.
Ha bu arada arkadaşın tavsiyesi güzelmiş,bende biriktiriyorum şuan inşallah bize de nasip olursa toplayacağız ama bakalım artık.
Arkadaş bu bütçeye alınabilecek en iyi sistemlerden birini önermiş bence. Bunu alabilirsin. Benim de eski bir kasam vardı, inan seninkinden de beter. 250 liraya satmıştım bir bilgisayarcıya. Senin kasa 300 350 edebilir diye düşünüyorum.
Bir de bu apuda kendi ekran kartımı da taksam işlemcinin verdiği gpu dan da yararlanabiliyor muyum? Sonuç olarak en iyi karar hangisi olur ikisi arasından? İkisi de hemen hemen bana uygun fiyatta ama apu ya kafam takıldı. Teşekkürler ilginiz için
Birde bu apuda kendi ekran kartımıda taksam işlemcinin verdiği gpu danda yararlanabiliyomuyum? Sonuç olarak en iyi karar hangisi olur ikisi arasından ikiside hemen hemen bana uygun fiyatta ama apu ya kafam takıldı teşekkürler ilginiz için