Intel Pentium D 925 ve R7 240 Sisteme Öneri

• Konuyu başlatan Eyes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.008
@Mura_t CS GO oyununu sorunsuz oynamak için sadece işlemci değiştirmek yeterli olur mu ? Bir de ali express yabancı site galiba o yüzden sahibinden üzerinden sipariş verilse uygun mu ?

Arkadasim ben bu saatten sonra bu sisteme para harcamani tavsiye etmem. Tecrubeme dayanarak soyluyorum burdaki önerilerin hepsini yap bu sisteme , 1 ay sonra gene forumlardasin emin ol. Bence en mantiklisi yeni ucuz yollu bir sistem toplamak ve emin ol ki bu sisteme yapacagin en iyi upgrade den bile daha saglikli olur.

@Silinen üye haklısınız ancak bütçem şuan için yeni sistem toplamaya el vermiyor o yüzden 150 TL civarında bir yükseltme yapıp en azından şu aralar acayip oynamak istediğim CS GO oyununu oynamak istiyorum.

O anakart'a en iyi Xeon işlemci takabilirsin. Eğer bütçe düşükse mecbur kalacaksın bu işlemciye, You Tube'de arat illaki o işlemci ile test videoları vardır bakarsın kafana yatarsa alırsın site yabancı evet ama sıkıntı olmuyor ben aldım. Sahibinden aracılığı ile de alabilirsin ama fiyat yüksek olur. Online oyunlar işlemciye yüklenir bu yüzden seni rahatlatır hemde gerçek 4 çekirdeği var.

Xeon E5450 veya X5460 almanı tavsiye ederim ama destekliyor mu bir bak bu siteden. BIOS modlama filan olacak biraz bu işlerden anlaman lazım yada araştırıp öğrenmen lazım.

O BIOS işlerini sevmiyorum peki şu sistemimde CS GO oyununu kasmadan oynayabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı