Intel Pentium D925 MSI R7 240 Sistem LoL Kasma Sorunu

Eyes

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Şu an kullanmış olduğum sistemde (R7 240 - 2 GB RAM - Intel Pentium D925) League of Legends oyununda 1280x1024 en düşük ayarlarda dün 0-10 FPS arası almıştım. Bugün oyuna girince ilk oyunumda aynı ayarla da 10-30 FPS aldım, oyunu kasarak oynuyorum. Buna çözüm nasıl bulabiliriz? Ekran kartını 3 hafta öncesi alıp son sürümünü indirmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum bellek miktarımın az olduğunu ancak bundan 3-4 gün öncesi yüksek ayarlarda 1280*1024 çözünürlükte 80 FPS alırken niye en düşük ayarlarda böyle oluyor ?

Şu an sorun yok ilerleyen zamanda tekrarlarsa virüs taraması yaparım. Teşekkürler.

Arkadaşlar sorun tekrar başladı. Önerileriniz var mı yapabileceğim yapmam gereken ?

LOL belkide gördüğüm en iyi optimizasyona sahip olan oyun. Sisteminizin dediğiniz çözünürlükte çok rahat 50-60 fps vermesi lazım ki ben o sistemde yüksek ayarlarda dahi 40-60 fps vereceğini düşünüyorum. Oyun DirectX 9 kullanıyor, güncelleyin ayrıca ekran kartı sürücüsünü de güncelleyin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı