Arkadaşlar merhaba...
Dün kullandığım bilgisayarda sıkıntı çıkınca eski bilgisayara bir bakayım dedim sonra açılmayınca biraz uğraştım ekran kartı bozulmuş. Şu anda Onboard olarak çalışıyor. Dedim biraz nostalji yapıp şu bilgisayarı bir dirilteyim.
O yüzden biraz da hem düşük bütçeli sistem toplayanlara tavsiye hem de biraz nostalji olsun.
• Aliexpress vs. sitelerden (ikinci el de olabilir) CPU'da alabilirim zaten LGA775 pin için işlemciler hem çok ucuz hem de CPU'mun bir işe yaramaz olduğunu biliyorum
• Bütçeyi abartmayalım lütfen. Sonuçta mining yapmayacağız
• GTA 5 (1080p-LOW ayarlarda da olabilir), CS:GO kaldırsa bana yeter zaman buldukça onları oynuyorum zaten.
• Ekte CPU-Z sonuçlarını görebilirsiniz.
Cevaplarsanız sevinirim.
Dün kullandığım bilgisayarda sıkıntı çıkınca eski bilgisayara bir bakayım dedim sonra açılmayınca biraz uğraştım ekran kartı bozulmuş. Şu anda Onboard olarak çalışıyor. Dedim biraz nostalji yapıp şu bilgisayarı bir dirilteyim.
- CPU: Intel Pentium E6660 3,06 GHz
- RAM: 2 GB 1333MHz DDR3 (Ek olarak RAM alabilirim sıkıntı değil
)
- Anakart: Pegatron IPM41-D3 (Pegatron LGA775 pin)
- PSU: Söylemesem daha iyi
O yüzden kesinlikle PSU değiştireceğim.
- (Bozulan GPU: ATI Radeon HD4550)
• Aliexpress vs. sitelerden (ikinci el de olabilir) CPU'da alabilirim zaten LGA775 pin için işlemciler hem çok ucuz hem de CPU'mun bir işe yaramaz olduğunu biliyorum
• Bütçeyi abartmayalım lütfen. Sonuçta mining yapmayacağız

• GTA 5 (1080p-LOW ayarlarda da olabilir), CS:GO kaldırsa bana yeter zaman buldukça onları oynuyorum zaten.
• Ekte CPU-Z sonuçlarını görebilirsiniz.
Cevaplarsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: