İntel Pentium G3220 ve H81 Sistem Toplama

SixVigar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şunu belirteyim bütceye göre hazırlamaya çalıştım. Parama tam denk geliyor sistem. Bi pc toplasamda şöyle bir adam gibi oyun oynayabilsem dediğim bir sistem oluşturmak istedim. Şu anki PC müzelik olduğu için toplama kararı aldım :) Oyun oynamayı düşünuyorum. Leauge Of Legends vb oynuyorum. Bir de ''Shadow of Mordor''u şöyle bi medium falan oynayabilirsem cok iyi olacak. Oynayabilirmiyim veya başka herhangi bir problemle karşılaşırmıyım?

Bu sorulara yardımcı olabilecek birileri olursa cok sevinirim. Öncelikle müzelik pc özelliklerini yazayım nelerle uğraştığımı görün :LOL::LOL:
(Geçen seneki oyunları ultra low'da 5 fps ile oynattı saolsun)

• CPU:İntel Pentium Dual CPU E2140@1.60Ghz
  • RAM:3072 MB
  • GPU:GeForce 210
Geresine gerek yok zaten sanırım :LOL:
Yeni toplayacağım sistemi de yazayım hemen:
Bütçe:1300 TL civarı ve diğer olabilecek her türlü yolu denedim arkadaşlar. Tek bu sistem tam olarak kurtarıyor gibi beni.
Evet arkadaşlar böyle işte.. Nerelerde hatam var nerede batırdım söylerseniz,yol gösterirseniz cok sevinirim.
Bu yazıyı okuyan herkese iyi günler diliyorum.
(Bu arada ekran kartının artık dx11 oyunları açamadığı gün gelip çattığındaki üzüntümü umarım anlamışsınızdır :LOL:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahh valla görmemişim kardeşim HDD'yi çok saol teşekkür ederim. Bu arada aklımda fx 6300,r7 260x vardı başta ama sonradan buna kaydım nedenini bilmediğim şekilde.

İşlemcin eski bir teknolojiye sahip. Seçtiğin anakart i7 bile destekliyor tavsiyem işlemcini biraz yükseltmen. RAMlerini yüksek seçmişsin 4gbta düşürebilirsin. Ekran kartında düşük özellikte. HDDde arkadaşın dediği gibi çok az bir fiyat farkıyla 1TB seçilebilir. Önemli olan senin bütçen kararı tabiki sen vereceksin.

Kötü toplamışsın. Koyduğun HDD fiyatının sadece 20 TL fazlasına 64 MB Cache ve 1 TB HDD'ler var. O bütçeye 4 GB RAM koyabilirsin. Sapphire R7 260X Gddr5 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bu ekran kartını alıp işlemcini yükseltmeni öneririm.
Kardeşim lütfen ekran kartının dahada önemli olduğnu belirtmek istiyorum. Ama arkadaş en çok yapay zeka için işlemci kullanacaksa strateji oyunlarında ona eyvallah. Ama normal fps oynayacaksa GTX 750 Ti öneririm dahada peformanslı.

İşlemcin eski bir teknolojiye sahip. Seçtiğin anakart i7 bile destekliyor tavsiyem işlemcini biraz yükseltmen. RAMlerini yüksek seçmişsin 4gbta düşürebilirsin. Ekran kartında düşük özellikte. HDDde arkadaşın dediği gibi çok az bir fiyat farkıyla 1TB seçilebilir. Önemli olan senin bütçen kararı tabiki sen vereceksin.

Cok teşekkür ederim cevabın için kardeşim. Senin bana 1300 tl gibi bir bütce ile önerebileceğin bir sistem varsa yazabilirsen cok sevinirim. Bu islerde anlayabileceğiniz üzere yeniyim :)
Edit:
Bence ekran kartı ve işlemci kalsın. Çünkü HD 7850, R7 260X 'den kat kat daha iyi. Ama ben yine de HD 7850 'yi çıkarıp R7 265 'i almanı tavsiye ederim. Aynı fiyat civarında ve az biraz daha iyi.

Cok teşekkür ederim kardeşim ona da bir bakayım.
Edit 2:
Kardeşim lütfen ekran kartının dahada önemli olduğnu belirtmek istiyorum.Ama arkadaş en çok yapay zeka için işlemci kullanacaksa strateji oyunlarında ona eyvallah.Ama normal fps oynayacaksa GTX 750 Ti öneririm dahada peformanslı.

Kardeşim aklıma 750Ti hiç gelmemişti bak çok saol.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı