SixVigar
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şunu belirteyim bütceye göre hazırlamaya çalıştım. Parama tam denk geliyor sistem. Bi pc toplasamda şöyle bir adam gibi oyun oynayabilsem dediğim bir sistem oluşturmak istedim. Şu anki PC müzelik olduğu için toplama kararı aldım
Oyun oynamayı düşünuyorum. Leauge Of Legends vb oynuyorum. Bir de ''Shadow of Mordor''u şöyle bi medium falan oynayabilirsem cok iyi olacak. Oynayabilirmiyim veya başka herhangi bir problemle karşılaşırmıyım?
Bu sorulara yardımcı olabilecek birileri olursa cok sevinirim. Öncelikle müzelik pc özelliklerini yazayım nelerle uğraştığımı görün

(Geçen seneki oyunları ultra low'da 5 fps ile oynattı saolsun)

Yeni toplayacağım sistemi de yazayım hemen:
Evet arkadaşlar böyle işte.. Nerelerde hatam var nerede batırdım söylerseniz,yol gösterirseniz cok sevinirim.
Bu yazıyı okuyan herkese iyi günler diliyorum.
(Bu arada ekran kartının artık dx11 oyunları açamadığı gün gelip çattığındaki üzüntümü umarım anlamışsınızdır
)
Bu sorulara yardımcı olabilecek birileri olursa cok sevinirim. Öncelikle müzelik pc özelliklerini yazayım nelerle uğraştığımı görün
(Geçen seneki oyunları ultra low'da 5 fps ile oynattı saolsun)
- CPU:İntel Pentium Dual CPU E2140@1.60Ghz
- RAM:3072 MB
- GPU:GeForce 210
Yeni toplayacağım sistemi de yazayım hemen:
- ANAKART:Msi H81M-P33 İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Dvı&Vga Anakart - Vatan Bilgisayar
- HDD:Wd 3.5" 500Gb Caviar Blue 16Mb Cache Sata 3.0 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar (SSD param yetmiyor
)
- GPU:Sapphire Hd7850 Dual-X Oc Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
- RAM:Corsair 8Gb (2X4Gb) Xms3 Ddr3 1600Mhz Cl9 Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
- CPU:İntel Pentium G3220 Soket 1150 3.0Ghz 3Mb Cache 22Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar
- KASA:GIGABYTE GZ-P5 PLUS 550W MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Evet arkadaşlar böyle işte.. Nerelerde hatam var nerede batırdım söylerseniz,yol gösterirseniz cok sevinirim.
Bu yazıyı okuyan herkese iyi günler diliyorum.
(Bu arada ekran kartının artık dx11 oyunları açamadığı gün gelip çattığındaki üzüntümü umarım anlamışsınızdır
Son düzenleyen: Moderatör: