Intel Pentium G3258 İşlemcili Sistem Toplama

1500tl dedin 1500tl olan sistem yaptım. Daha düşük istiyorsan neden başta tam bütçeni yazmadın?
H81 chipsetli bir anakartta ne kadar oc yapılabilirse bunda da yapılır.
Kusura bakmayın 1500 içine ben harddisk de ekledim. Ondan o şekilde oldu. Rica etsem yeniden düzenleyebilir misiniz vermiş olduğunuz listeyi? Tekrardan kusura bakmayın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıp satmama konusunda tereddütlüyüm diye yazmıştım. Ve yerine yeni bir tane ya da ssd diye düşünerek 1500 yazdım. Yani 1500 diye hesaplarken kafamdan o fiyata dahil ettim. Yanlış anlaşılmaya sebep oldu.

Birde ekran kartında Asus değilde Msı eklemişsiniz. Nedeni, farkları nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyse o konuyu atlayalım. Asus yerine MSİ bilerek önermedim. Fiyata göre uygun olanı önerdim. Marka olarak değil gpu sürümünü düşürdüm asıl bakmanız gereken yer orası. Marka fazla fark yapmaz, en fazla hız olarak üç beş oynar. Soğutma sistemleri farklılaşabilir. Yani önemli bir fark olmaz marka değişikliğinde.Bütçeyi yükseltebilirsen önceki ekran kartını ekleyebilirsin.

Neyse o konuyu atlayalım. Asus yerine MSİ bilerek önermedim. Fiyata göre uygun olanı önerdim. Marka olarak değil gpu sürümünü düşürdüm asıl bakmanız gereken yer orası. Marka fazla fark yapmaz, en fazla hız olarak üç beş oynar. Soğutma sistemleri farklılaşabilir. Yani önemli bir fark olmaz marka değişikliğinde.Bütçeyi yükseltebilirsen önceki ekran kartını ekleyebilirsin.
Anladım merak ettiğimden sordum marka değişikliğini. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı