Intel Pentium G3258 Tabanlı Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşın attığı monitör DVI destekliyor. Monitörün ses çıkışı yok siz hoparlör bağlayacağınız için HDMI yada DVI çok farketmiyor. Bütçenizi söylerseniz size uygun bir sistem toplamaya çalışayım.

Bu saatten sonra VGA monitör alınmaz.

Eki Görüntüle 67309
Kardeşim bir şey soracağım r9 270x eklemişsin youtube ye yazınca bile GTX 750Tİ ile toplamışlar aynı sistemi sence hangisi daha iyi bana göre de r9 270x ama bilmiyorum yani :D

Arkadaşın attığı monitör DVI destekliyor. Monitörün ses çıkışı yok siz hoparlör bağlayacağınız için HDMI yada DVI çok farketmiyor. Bütçenizi söylerseniz size uygun bir sistem toplamaya çalışayım.

2000TL yi aşmamalı bütçe zaten 2+1 var evde onu takacağım ses az geliyor bana diğer türlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 bin tl.jpg

Sinerji-Eksen gibi sitelerden 2 bin TL ye toplarsınız.
270x-270-750ti arasında performans yazdığım şekilde gidiyor. Fakat 750ti güncel mimari, düşük güç tüketimi, fiyat gibi yönlerden düşünülebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 67322
Sinerji-Eksen gibi sitelerden 2 bin TL ye toplarsınız.
270x-750ti-270 arasında performans yazdığım şekilde gidiyor. Fakat 750ti güncel mimari, düşük güç tüketimi gibi özellikleriyle düşünülebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R9 270x 258 bit olması bence daha iyi ve forumda konu var ona baktım orada da 750ti iyi fakat r9 daha iyi diyorlar o yüzden r9 tercih ederim büyük ihtimalle. Senin kasada 2000tl yi aşmış 1000lerde olunca daha bir güzel duruyordu :D

Vatan'ın fiyatları aşırı fazla. RAM'lerin ve ekran kartlarının fiyatlarını atayım aradaki uçurumu gör. Benim topladığım sisteme 270x ekleyerek 2 bin tl ye sinerjiden toplarsın. Üşendim şimdi tekrar toplatma bana :)

R9 270x benim eski sistemimdeki kart. İmzama bakabilirsin. Gayet yeterli ve performanslı bir karttır. 750ti la aralarında çok fark yok. Bütçen yeterse tabi ki 270x al.

Sapphire R9 270X Dual-X Oc Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Sapphire R9 270X OC Boost 2GB 256Bit GDDR5 16X  557,57 TL

Kingston HyperX XMP 8GB (2x4)1600 MHz DDR3 213,96 TL
Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

Peki bu nasıl ?

Ekran Alıntısı.JPG

Bir sorun göremedim. Topladığınız siteyi merak ettim. Türkiye'de ASROCK satan yer fazla yok.

Eksen'den topladım. Şimdi uyumsuzluk sorunun falan yok değil mi ? Ve bir şey daha soracağım bu kasalarda CD-ROM yok değil mi kendimiz alacağız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı