Satılık İntel Pentium G3258 ve MSİ H81M-P32 Anakart ve Shappire R7 260x Ekran Kartı

Elden almak isteyen arkadaş beni 3 gün beklettikten sonra almaktan vazgeçtiğini bildirmiştir. Güler misin ağlar mısın... Bende satıştan vazgeçtim. Konu kilitlenebilir.
Konu kilitleme , ona bakarsan bana 9 aday geldi ps3 için , sen inanmışsın ben hiçbirine inanmıyorum. Sözde hepsi alacak fakat forumda o terbiye daha gelişmedi. Forumda yalnız aynı şehirde elden değiş dokuş olarak yapılabilir.

Konu kilitleme , ona bakarsan bana 9 aday geldi ps3 için , sen inanmışsın ben hiçbirine inanmıyorum. Sözde hepsi alacak fakat forumda o terbiye daha gelişmedi. Forumda yalnız aynı şehirde elden değiş dokuş olarak yapılabilir.
Vazgeçmenize üzüldüm. Ciddi alıcıydım. En azından ekran kartını satsaydınız :(

Ekran kartını satabilirim hocam. Onun için ayrı ilan açmayı düşünüyorum.

Hocam siz satmaktan vazgeçtim diyince bende başka bir arkadaşa söz vermiş bulundum. Eğer onunla anlaşamazsak sizinle irtibata geçerim. Ondaki biraz daha eski ama daha güçlü bi kart (Realtek GTX480).

İşlemci ve ana kartı hemen alabilirim. Konuyu takip ediyordum. Belki vazgeçer diye. Hemen yarın alabilirim.

Hocam tekrar kasaya kurdum şu an satmaktan vazgeçtim, ilginiz için sağolun.

Parası hazır ama stoklarda yok. Nasip değilmiş. Tekrar satmaya karar verirseniz haberdar edersiniz.

Son düzenleme:
Sağolun bilgilendirdiğiniz için. Maaşta alacağım inşallah

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı