Benim Intel Pentium işlemcim var. Ekran kartı almayı düşünüyorum. Hangi ekran kartı almalıyım?
Benim Intel Pentium işlemcim var. Ekran kartı almayı düşünüyorum. Hangi ekran kartı almalıyım?
intel pentium g3260 6.nesil psu 230 w onuda değiştirmem gerek. anakartımda asus h81m-k aslında işlemcide değiştirmem lazım.Intel Pentium hangi işlemci?
Windows arama kısmına sistem bilgisi yazarak görebilirsiniz.
6.nesil bütçe 6 7 binKaçıncı nesil ve bütçeniz nedir?
işlemci+ekrankartı 6000 yapıyor ikisi oyunlarda güzel performans veriyorsa alırım. psu kaçw olmalıGT 1030 olur ikinci elde bulursun 230W PSU ile bilgisayarda çok parça takılı değilse kıl payı farkla yetiyor gibi ama değişmeli.
H81 anakart için i7 4790 o işlemciden sonra iyi gider uygun bir PSU ile güzel ekran kartı alınabilir.
7000 bütçe demişsiniz hangi parçaları değiştireceksiniz tüm parçalar içinmi bu bütçe sistemi tamamende değiştirebilirsiniz.
İşlemci+ekran kartı 6000 yapıyor ikisi oyunlarda güzel performans veriyorsa alırım. PSU kaçw olmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.