Intel Pentium P6000 sistem oyunlarda takılmalar

İşletim sistemi
Windows 7

selef

Hectopat
Yer
Bohemian Grove
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar herkese! Hemen konuya girmek istiyorum. Bilgisayarım bundan 5 ay önce oyunlarda iyi bir performans sağlıyordu. Sonradan oluşan sorundan dolayı harddiskimi yenilemek zorunda kalmıştım. Yeniledikten sonra bilgisayarım oyun dışında iyi bir performans veriyordu. Ancak oyunlarda eskisi gibi olmayıp, takılma sorunu yaşadı. En küçük oyunda dahi takılıyor. Bakın kasma değil, takılma sorunu oluyor. Bunun düzeltilmesi mümkün müdür?

İşletim Sistemi: Intel Pentium - P6000 1.87 GHz
RAM: 4.00 GB
Ekran Kartı: 128 MB
HDD - Harddisk

Merhabalar herkese! Hemen konuya girmek istiyorum. Bilgisayarım bundan 5 ay önce oyunlarda iyi bir performans sağlıyordu. Sonradan oluşan sorundan dolayı harddiskimi yenilemek zorunda kalmıştım. Yeniledikten sonra bilgisayarım oyun dışında iyi bir performans veriyordu. Ancak oyunlarda eskisi gibi olmayıp, takılma sorunu yaşadı. En küçük oyunda dahi takılıyor. Bakın kasma değil, takılma sorunu oluyor. Bunun düzeltilmesi mümkün müdür?

İşletim Sistemi: Intel Pentium - P6000 1.87 GHz
RAM: 4.00 GB
Ekran Kartı: 128 MB
HDD - Harddisk
Oyunlarda takılmaması daha tuhaf olurdu diye düşünüyorum.

İşletim sistemi: Intel Pentium - P6000 1.87 GHz.
RAM: 4.00 GB.
Ekran kartı: 128 MB.
HDD - harddisk.

Oyun oynamanızın mucize olduğu bir sistemde bence takılmalara fazla takılmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı