İntel Pentium T4500 Windows 10 Performance Edition

Arkadaşlar 2011 Model Lenovo G560e laptopum var:
2GB RAM
İntel Pentium T4500 2.30Ghz
İntel GMA 4500MHD 64mb Vram
250GB HDD

32 bit Windows 10 Performance Edition kurmak istiyorum sizce kurulur mu? Sorun çıkar mı performans konusunda? Bu tip modlu Windows 10 kullanan var mı? Modlu işletim sistemi zararlı mıdır? Ne önerirsiniz?
Arkadaşlar 2011 Model Lenovo G560e laptopum var:
2GB RAM
İntel Pentium T4500 2.30Ghz
İntel GMA 4500MHD 64mb Vram
250GB HDD

32 bit Windows 10 Performance Edition kurmak istiyorum sizce kurulur mu? Sorun çıkar mı performans konusunda? Bu tip modlu Windows 10 kullanan var mı? Modlu işletim sistemi zararlı mıdır? Ne önerirsiniz?
Yardımcı olacak kimse yok mu?

Modlu işletim sistemlerini forum olarak tavsiye etmiyoruz. Hazırlayan kişinin sisteme ne ekleyip ne çıkardığı belli değil. İlerde uyumsuzluk çıkaracak bir bileşeni çıkarmış olabilir, veya keylogger, miner gibi virüsler de gömülmüş olabilir. Microsoft’un kendi saf Windows ISO’larını kullanmak çok daha sağlıklı olur.
O sistem her halükarda Windows 10’da zorlanacaktır, Windows 7 Starter veya Home Premium 32 bit deneyebilirsiniz.
İlla Windows kullanma zorunluluğunuz yoksa çeşitli Linux dağıtımlarını da deneyebilirsiniz: Ubuntu ve Mint gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı