Notebook kullandığım için yapamıyorum maalesef. Notebook sürücü sayfasında da eski sürüm var.Anakartın sitesinden indirebilirsiniz.
Chipset için değil ki bu
Bulabildiniz mi güncel sürümü?Chipset için değil ki bu
10.1.1.45 Sürümünü intelin kendi sitesinde olmasa da başka sitelerde bulabildim. Bulmadan önce Recep baltaşın buraya yüklediği(Intel Chipset Sürücüsü - INF Update Utility - Güncellemeler) inf dosyasını kurmuştum zaten. 10.1.1.45 sürücüsünü yüklemeye kalktığımda zaten daha güncel bir sürüm yüklü dediği için onu kurmadım bu daha güncel sanırım.Bulabildiniz mi güncel sürümü?
16.8.3.1003 var bende. 15.07.2019 tarihli. Daha günceli yok o zaman.10.1.1.45 Sürümünü intelin kendi sitesinde olmasa da başka sitelerde bulabildim. Bulmadan önce Recep baltaşın buraya yüklediği(Intel Chipset Sürücüsü - INF Update Utility - Güncellemeler) inf dosyasını kurmuştum zaten. 10.1.1.45 sürücüsünü yüklemeye kalktığımda zaten daha güncel bir sürüm yüklü dediği için onu kurmadım bu daha güncel sanırım.
Intel Chipset Device Software Version 10.1.18121.8164 WHQL technopattaki linkte ya da dosya adında sıkıntı var sanırsam siz hatırlatmışken kontol edeyim dedim en günceli burdaki gibi gözüküyor az önce yükledim.16.8.3.1003 var bende. 15.07.2019 tarihli. Daha günceli yok o zaman.
Attığınız site güvenilir mi?Intel Chipset Device Software Version 10.1.18121.8164 WHQL technopattaki linkte ya da dosya adında sıkıntı var sanırsam siz hatırlatmışken kontol edeyim dedim en günceli burdaki gibi gözüküyor az önce yükledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.