EwNarM Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 İşlemci Intel(R) HD Graphics Family PCI\VEN_8086&DEV_0A16&SUBSYS_16CD1043&REV_0B Bu driver için son çıkan güncellemeyi bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
PCI\VEN_8086&DEV_0A16&SUBSYS_16CD1043&REV_0B Bu driver için son çıkan güncellemeyi bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Yahya Nuroğlu 17 Temmuz 2024 Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Buradan indirin. frkn.arda dedi: Zamanında bende bulamadığım bir driveri Driver Identifier'den indirmiştim ve sıkıntı çıkmamıştı güvenlik açısından güvence veremem. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi dururken başka sitelere yönelmeyi pek önermiyorum. Hiçbir yerde sürücü bulamazsanız tercih edilebilir.
Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Buradan indirin. frkn.arda dedi: Zamanında bende bulamadığım bir driveri Driver Identifier'den indirmiştim ve sıkıntı çıkmamıştı güvenlik açısından güvence veremem. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi dururken başka sitelere yönelmeyi pek önermiyorum. Hiçbir yerde sürücü bulamazsanız tercih edilebilir.
frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 522 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #2 EwNarM dedi: PCI\VEN_8086&DEV_0A16&SUBSYS_16CD1043&REV_0B Bu driver için son çıkan güncellemeyi bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Zamanında bende bulamadığım bir driveri Driver Identifier'den indirmiştim ve sıkıntı çıkmamıştı güvenlik açısından güvence veremem. Artı 0 Eksi
EwNarM dedi: PCI\VEN_8086&DEV_0A16&SUBSYS_16CD1043&REV_0B Bu driver için son çıkan güncellemeyi bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Zamanında bende bulamadığım bir driveri Driver Identifier'den indirmiştim ve sıkıntı çıkmamıştı güvenlik açısından güvence veremem.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.462 Makaleler 1 Çözümler 19 17 Temmuz 2024 #3 Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Buradan indirin. frkn.arda dedi: Zamanında bende bulamadığım bir driveri Driver Identifier'den indirmiştim ve sıkıntı çıkmamıştı güvenlik açısından güvence veremem. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi dururken başka sitelere yönelmeyi pek önermiyorum. Hiçbir yerde sürücü bulamazsanız tercih edilebilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Buradan indirin. frkn.arda dedi: Zamanında bende bulamadığım bir driveri Driver Identifier'den indirmiştim ve sıkıntı çıkmamıştı güvenlik açısından güvence veremem. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi dururken başka sitelere yönelmeyi pek önermiyorum. Hiçbir yerde sürücü bulamazsanız tercih edilebilir.
KS KS EwNarM Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #4 Yahya Nuroğlu dedi: Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Buradan indirin. Kendi sitesi dururken başka sitelere yönelmeyi pek önermiyorum. Hiçbir yerde sürücü bulamazsanız tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim saatlerdir Intel driver sayfasında geziniyorum. Artı 0 Eksi
Yahya Nuroğlu dedi: Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Buradan indirin. Kendi sitesi dururken başka sitelere yönelmeyi pek önermiyorum. Hiçbir yerde sürücü bulamazsanız tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim saatlerdir Intel driver sayfasında geziniyorum.