İntel server işlemcili oyuncu bilgisayarı toplama

sezerdalga

Kilopat
Daha fazla  
Turkiye sartları i3 islemci, 1050 TI ekran karti ucuz yollu bir tane toplayacagım ancak benim bi tanıdıgım var, bu işlerde iyidir. Bana dedi ki İntel'in server'larda kullandigi 8 cekirdekli islemcisini alacaz 2 tane 16 çekirdekli PC toplayacaz. Ayni paraya ona uygun da bir anakart alacaz. Hemen hemen ayni fiyati buluyormus. Sizce böyle bir sey olabilir mi? Olursa da nasıl olur? Randimanli mi olur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
LGA 775 to 771 pin şeklinde yapacak benim sistemim gibi ama i3-6100'lü sistem daha performanslı seni kandırıyor bence, öyle 16 çekirdek filan hikaye.

Daha uygun oldugu kismi dogru ama yeni sistemdeki akiciligi yakalayamaz. En basitinden o sisteme DDR4 takamazsin. Bir nebze oyun oynarsin ama genel acidan elinde hic uyumlu eski parca yokken o sistemi toplamak biraz olu yatirim olur. Ama eski anakartini RAM'lerini degerlendirip islemci ve ekran karti ekleyip oyun oynancak bir sistem yapilabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı