İntel Sistem mi Amd Sistem mi ?-

İntel Sistem mi Amd Sistem mi ???

• Oy verenlerin toplamı
    19
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birinci sistem gayet iyi ama en kısa zamanda işlemciyi değiştirmen gerekir. Senin için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. sisteme 2. sistemin cpu soğutucusunu alıp g3258'i OC ederseniz herhangi bir darboğazsöz konusu olmaz. Fakat 1. sistemi OC'siz kullandığınız taktirde oyunlarda vs. sorun yaşarsınız.

Birde yazmayı unutmuşum render de alacağım oyun da oynuyacağım. Amd render de kötümü neymiş. Birde 1. sistemde GTA 5 Hangi ayarlarda oynarım.

İntel sistemi anakartı MSI z97 PC mate almanızı OC etmenizi ve sisteme SSD almanızı öneririm.

O zaman GTA 5'i High'ta 50 FPS'de oynarsınız diye düşünüyorum tabi 1080p'de.

1. sisteme 2. sistemin cpu soğutucusunu alıp g3258'i OC ederseniz herhangi bir darboğazsöz konusu olmaz. Fakat 1. sistemi OC'siz kullandığınız taktirde oyunlarda vs. sorun yaşarsınız.
İntel g3258 1150 soket bir işlemci amd deki soğutucu uymuyorki malasef :lanet: :lanet: :lanet: .

İntel sistemi anakartı msı z97 pc mate almanızı oc etmenizi ve sisteme ssd almanızı öneririm

o zaman gta 5'i high'ta 50 fps'de oynarsınız diye düşünüyorum tabi 1080p'de.
Ama o kadar bütçem yok SSD ileride almayı düşünüyorum.

1. seçenekte işlemciyi değiştirmeyi düşünüyosan biraz daha bekle buna para verip 2 ay kullanıp değiştirmek israf olur diye düşünüyorum.
Bana sorarsan sadece oyun için alıcaksan amd işini görecektir.
Seçtiğin amd işlemcisi oyunlar için çok çok iyi zaten mühim olan ekran kartı.
İllada intel dersen arkadaşların tavsiyelerine uymanı öneririm.

Dipnot:Maddi durum el verdikçe ekran kartında yeni nesil tercih etmeni öneririm.

Render yapıcaksan benim tavsiyem AMD almalısın. Şöyle bir durum var, eğer maddi durumun iyiyse Intel alırsın ama bütçe sınırlıysa AMD daha performanslı oluyor fiyatına göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı