Intel Smart Connect Technology nedir?

timucin

Kilopat
Katılım
3 Haziran 2012
Mesajlar
177
Yer
konya
Arkadaşlar internetten araştırdığım kadarıyla (Intel Smart Connect Technology Driver) Dizüstü bilgisayralda mı kullanılıyor masa üstündede kurmam gereklimi.
 
Her zaman güncel

Intel ® Akıllı Bağlantı Teknolojisi

Sistem uykudayken bile Ultrabook'unuz, Intel ® Akıllı Bağlantı Teknolojisisi ile, e-posta, sık kullandığınız uygulamalar ve sosyal ağ hesaplarınızdaki etkinlikleri sürekli ve otomatik olarak günceller. Artık bilgisayarınızın kapağını kaldırdığınızda dünyadan son haberleri veya arkadaşlarınızın güncellemelerini almaya hazırsınız. (Sadece bazı sistemlerde kullanılabilir.)

Buradaki videoda anlatıldığı üzere, ekranı kapadığınızda sistem uykuya giriyor. Fakat arada sırada uyanıp yukarıda yazılan işlemleri gerçekleştirip güncellemeleri alıyor. Böylece siz sistemi uykudan uyandırınca en son e-postalara ve güncelleştirmelere erişmiş oluyorsunuz. İlginç ve sıradışı bir teknoloji.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Masa üstünde de kuruluyormu acaba? Bildigim kadarıyla Asrock'ta da vardı buna benzer teknoloji. Sorma sebebim anakart sürücülerini indirirken Intel Smart Connect Technology sürücüsünü de gördüm, indirmeli miyim kararsız kaldım.
 
Bunu kullanmak istemiyorsak, ve aygıt yöneticisinde "bilinmeyen aygıt*" olarak gözüküyorsa, o şekilde kalmasının bir zararı olur mu? Windows sürekli ne olduğunu ya da sürücüsünü aramaya çalışmaz değil mi?

*ACPI\VEN_INT&DEV_33A0 kimlikte.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı