-anakartım Z270 Gaming M3, Intel SSD için uygun mudur?
Nasıl oluyor da hızı Samsung'a göre 3.5 kat daha hızlı olan Intel SSD, 300TL daha ucuza bulunuyor? Donanımıma hangisini takmalıyım, acaba Intel SSD'sinin bilmediğim bir dezavantajı mı var? Yardımcı olursanız senivirim. İnceleme videolarını izledim, normal bir SSD gibi incelenmiş, beni şaşırtansa fiyatı.
Ayrıca başta monitör paylaştım, fiyatı ortalama 2.500TL olan daha iyi verim alabileceğim başka monitör varsa önerilerinize acıgım.
Her iki oyunu da oynayabilirim arada lakin benim oynadığım oyunlar her halükarda 120fps'in üzerine cıktığı için en iyi seçim bu monitör gibi geldi. İlerde ekran kartımı yükseltme şansım var, belki birkaç ay içinde.
Para konusunda sıkıntım yok, o nedenle almışken iyisini alıyım, yıllarca götürsün, içime sinsin istiyorum. 165 Hz alsam da 144Hz'de kullanırım büyük ihtimalle.
Çünkü intel'in SSD'si M.2 SSD, M.2 SSD'ler SATA SSD'lere göre çok daha hızlı veri aktarım gücüne sahiptir ve daha küçüktür, anakartınızın M.2 desteği varsa intel alın derim.
Çünkü intel'in SSD'si M.2 SSD, M.2 SSD'ler SATA SSD'lere göre çok daha hızlı veri aktarım gücüne sahiptir ve daha küçüktür, anakartınızın M.2 desteği varsa intel alın derim.