Intel SSD mi, Samsung SSD mi?

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.750
  • Etiketler
    ssd
S

Silinen üye 94679

Ziyaretçi
Merhaba,

Bu monitörle birlikte GTX 1060 ve i5 7600k barındıran sistemime artık bir SSD de almak istiyorum. ASUS 27" VG278QR 0,5Ms 165Hz Full HD HDMI DP FreeSync/G-Sync Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar

Almayı düşündüğüm SSD'leri şu şekilde paylaşıyorum:

1- Samsung 1TB 860 QVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD - Vatan Bilgisayar

2- Intel Ssd 660p Ssdpeknw010t8x1 Ng80 Pcıe 40.00 Nand - n11.com

-anakartım Z270 Gaming M3, Intel SSD için uygun mudur?

Nasıl oluyor da hızı Samsung'a göre 3.5 kat daha hızlı olan Intel SSD, 300TL daha ucuza bulunuyor? Donanımıma hangisini takmalıyım, acaba Intel SSD'sinin bilmediğim bir dezavantajı mı var? Yardımcı olursanız senivirim. İnceleme videolarını izledim, normal bir SSD gibi incelenmiş, beni şaşırtansa fiyatı.

Ayrıca başta monitör paylaştım, fiyatı ortalama 2.500TL olan daha iyi verim alabileceğim başka monitör varsa önerilerinize acıgım.

1060 için CS:GO veya LoL oynamıyorsanız 165 Hz almayın.
Onun dışında, Samsung en kalitelisi.
Her iki oyunu da oynayabilirim arada lakin benim oynadığım oyunlar her halükarda 120fps'in üzerine cıktığı için en iyi seçim bu monitör gibi geldi. İlerde ekran kartımı yükseltme şansım var, belki birkaç ay içinde.

165 değil 144 veya 120Hz montiör de bakabilirsiniz çünkü 144'ler bir tık daha ucuz oluyor genelde.
Para konusunda sıkıntım yok, o nedenle almışken iyisini alıyım, yıllarca götürsün, içime sinsin istiyorum. 165 Hz alsam da 144Hz'de kullanırım büyük ihtimalle.

Çünkü intel'in SSD'si M.2 SSD, M.2 SSD'ler SATA SSD'lere göre çok daha hızlı veri aktarım gücüne sahiptir ve daha küçüktür, anakartınızın M.2 desteği varsa intel alın derim.

Çünkü intel'in SSD'si M.2 SSD, M.2 SSD'ler SATA SSD'lere göre çok daha hızlı veri aktarım gücüne sahiptir ve daha küçüktür, anakartınızın M.2 desteği varsa intel alın derim.
Hem ucuz, hem hızı daha da yüksek, o zaman Intel almak daha mantıklı olacak gibi geliyor

Silinen üye 94679, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…