Intel UHD Graphics ekran kartında özel çözünürlük nasıl yapılır?

Tolga Orçun

Decapat
Daha fazla  
Intel UHD Graphics ekran kartı kullanıyorum ve özel çözünürlük yapmak istiyorum fakat videolarda sadece NVIDIA Denetim Masası'ndan yapıyorlar. ben de Intel'den yapmayı buldum fakat dahili ekran olduğu için yapmama izin vermiyor. program ile denediğimde bilgisayara format atmak zorunda kalmıştım bu yüzden program işine çok girmek istemiyorum.

Intel UHD Graphics ekran kartı kullanıyorum ve özel çözünürlük yapmak istiyorum fakat videolarda sadece NVIDIA Denetim Masası'ndan yapıyorlar. Ben de Intel'den yapmayı buldum fakat dahili ekran olduğu için yapmama izin vermiyor. Program ile denediğimde bilgisayara format atmak zorunda kalmıştım bu yüzden program işine çok girmek istemiyorum.

Ben CRU ile yapıyorum ama güvenilirliği konusunda emin konuşamam benim için sorun yok diyorsan CRU kurabilirsin çalışıyor Custom Resolution Utility (CRU) aşağıya inin linklerden indirebilirsin(Hz aşırtmaya çalışma)

Ben CRU ile yapıyorum ama güvenilirliği konusunda emin konuşamam benim için sorun yok diyorsan CRU kurabilirsin çalışıyor Custom Resolution Utility (CRU) aşağıya inin linklerden indirebilirsin(Hz aşırtmaya çalışma)

Benim Hz 60 onu 60 olarak bırakayım o zaman

Yaptım fakat çözünürlüğe geçerken siyah ekranda kalıyor ben kullanmayı YouTube'dan baktım ama onlarda yaptığındaki ile ben yapınca olan farklı oluyor. Biraz kurcaladım ve çözünürlükleri ekranıma getirdim ama geçiş yaparken siyah ekran oluyor ve düzelmiyor ESC basarak eski çözünürlüğe geri dönüyorum nasıl kullanıcağıma dair bir anlatım ya da bir video atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Benim Hz 60 onu 60 olarak bırakayım o zaman.

Elleme yeter sadece çözünürlük değiştir o kendi hallediyor yeniden başlatınca çözünürlük gelir eğer ayarlarda yoksa Intel Command Center'den bak.

Benim Hz 60 onu 60 olarak bırakayım o zaman.

Yaptım fakat çözünürlüğe geçerken siyah ekranda kalıyor ben kullanmayı YouTube'dan baktım ama onlarda yaptığındaki ile ben yapınca olan farklı oluyor. Biraz kurcaladım ve çözünürlükleri ekranıma getirdim ama geçiş yaparken siyah ekran oluyor ve düzelmiyor ESC basarak eski çözünürlüğe geri dönüyorum nasıl kullanıcağıma dair bir anlatım ya da bir video atabilir misiniz?

Monitörünün veya ekran kartının desteklediği çözünürlüğün üzerinde bir çözünürlük seçmediysen sorun olmaması lazım ekran kartı driverlarını güncellemeyi dene.

@Arda Keçeci

Elleme yeter sadece çözünürlük değiştir o kendi hallediyor yeniden başlatınca çözünürlük gelir eğer ayarlarda yoksa Intel Command Center'den bak.

Monitörünün veya ekran kartının desteklediği çözünürlüğün üzerinde bir çözünürlük seçmediysen sorun olmaması lazım ekran kartı driverlarını güncellemeyi dene.

1366x768 ekranım var o zaman 1280x882 yaptığım için olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı