Intel ve Bios Güncelleme Nasıl Yapılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tisknogn

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Intel Grapichs 4000 güncellemesi yapmaya çalışıyorum fakat şöyle bir hata alıyorum :

''Yüklenmekte olan sürücü bu bilgisayar için doğrulanmamış. Lütfen bilgisayar üreticisine başvurarak uygun sürücüyü elde edin.

Kur Kapatılacak''

Kendi sitesinden doğru sürümü arayarak indirdim buda bilgisayar modeli:
350v5c 350v5x 350v4c 350v4x 351v5c 351v5x 351v4c 351v4x 3540vc 3

Ve bios güncelleme nasıl oluyor bilgisi olan söyleyebilir mi? Konu doğru yerde mi bilmiyorum :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masası Program ve yüklemeler kısmından. Önce intel hd ile alakalı herşeyi kaldırıp, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sonra intel sitesinden güncel sürücüyü indirip kurmayı deneyin.

DDU ile İntel ve Nvidia + AMD sürücülerini seçip kaldır. Denetim masasından da aynı şekilde her ne varsa bu markalara ait kaldır (Geforge da dahil).
Sonra güncel İntel sürücüyü yükle sonra harici kartın sürücüsünü yükle.
Bıos güncelllemesi için Anakart veya laptop modelini vermen lazım doğru olarak. Aida64 ile bakabilirsin, bıos sürümü ve tarihini de yazman lazım buraya.

Peki ben sistem geri yükleme noktası yaptım ama eğer sürücüyü kaldırdığımda olmazsa o sürücü geri gelir mi gelmezse de ne yapmam lazım?

Peki Intel sorunumu çözdüm de bios güncellemesi için ne yapmam gerekir ? Laptop modeli yukarıda verdim. Murat sağol bu arada :)

Peki dediğin program sonucunda;
Anakart Adı Samsung NP350V5C
Anakart Çipseti Intel Panther Point HM76, Intel Ivy Bridge
DMI Sistem Ürün Adı 350V5C/350V5X/350V4C/350V4X/351V5C/351V5X/351V4C/351V4X/3540VC/3
Bilgisayar Türü ACPI x64-based PC (Mobile)
BIOS Türü AMI (06/07/2012)
bilgilerini aldım

Peki 2 sorunumu da çözdüm, sağol Murat çok yardımcı oldun :) Konu kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı