Intel vs AMD işlemci

Feronia.94

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2014
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Intel ve AMD işlemci arasında ne fark var? Aynı fiyata alınacak Intel ve AMD işlemcilerden hangisi oyunlarda daha yüksek performans verir? Toplama masaüstü bilgisayarlarda genelde AMD işlemci kullanmanın sebebi nedir?
 
Bütçe düşükse AMD, fazlaysa Intel. Intel işlemcilerin yüksek modelleri daha performanslıdır. Ama AMD'de 8350'den sonrası gereksizdir. Oradan sonra Intel tercih etmelisiniz.
 
Her daim İntel çok daha üstün bir firmadır. Amd kadar beş para etmez bir firma görmedim. Daima İntel işlemci tercih edilmelidir. Amd aldığıma bin pişman oldum. Broadwell intel alacağım.
 
İntel önde elbette ama Amd de günlük kullanıcılar için son derece yeterlidir. Amd alacaksan kesinlikle fan almayı unutma. Fan sesi vicdan azabı gibi.
 
Oyun sistemi için amd hem oyun hem de pro sistem için intel yalnız işlemcinin oyun performansında neredeyse %15 payı var gerisi ekran kartında.
-Sen oyun için soruyorsa işlemciye değil ekran kartına bak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı