Intel X99 chipset Sistem tavsiyesi

Arkadaşlar 2500 tl bütçe var. Orta seviye dedim çünkü X99 anakartta yanılmıyorsam 650 tl den 2000 tl ye kadar seçenek var. Psu bende zaten 600 waat Corsair var fakat yetmiyor ekran kartı tam performans ta zaten 550 istiyor yani bin waat düşünüyorum dedim tabiki sizlerin bilgi ve yardımıyla nihai kararı verip alicam. Birde zalman ms800 plus kasa nasıl tavsiye edermisiniz tasarımı çok hoşuma gitti.

600w'ın yetmediğine nasıl kanaat getirdin? Fazlasıyla yetecektir, ekran kartı 170w çekiyor. Kullanmayacağın özelliklere para vermeye gerek yok. Z97 ya da H97 çipsetli anakartlar fazlasıyla yeterli olur. Kaldı ki X99 çipseti 2011 v3 soketli, ona takacağın işlemcinin parası ile orta seviye kasayı toplarsın zaten.

@kaspa hocam öncelikle teşekkür ederim önerileriz için. Şimdi şöyle sorayım ozaman dediğiniz çipsetli anakart ı alsam ekran kartı onboard değilmi bu cipsette ben ekran kartının onboard olmasını istemiyorum kaldıki mac os yosemite kurucam simdi bendeki ekran kartı nı kullanabilirmiyim mac te.

Derdini ilk mesajda düzgünce anlatsan daha iyi olurdu. Hackintosh rehberleri var onlara göz atmanı, 'hackintosh donanım tavsiyesi' şeklinde derdini tam olarak anlatacağın bir başlık açmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı