Intel Xeon mu AMD FX mi?

Bütçe
750tl
Hocam bu cpu daha iyi olur sanki.

Hocam bu CPU daha iyi olur sanki.

Hocam ismailpc hastanesi izlemenizi tavsiye ederim Xeon X5460 4.60GHz kadar O.C olurken Xeon X5472 okadar O.C olamıyor O.C için kuracağım sistemi gariban adamız ne Intel i7 ne de Ryzen alacak paramız yok maalesef😭
Elimde bu işlemci soğutucu var boşta 30 derecede çalışıyor Xeon X5460 işlemci, düşünürseniz konuşalım.

Elinizde Xeon X5460 işlemci ve de fanmı var dediğinizi pek anlamadım.

Hocam ismailpc hastanesi izlemenizi tavsiye ederim Xeon X5460 4.60GHz kadar O.C olurken Xeon X5472 okadar O.C olamıyor O.C için kuracağım sistemi gariban adamız ne Intel i7 ne de Ryzen alacak paramız yok maalesef😭
Xeon x5460 satıyorum 125 tl ye düşünür müsün?

Hocam aynı işlemci orada 200 TL ben bir de fan veriyorum üzerine.
Hocam düz hesap 200 olsun zaten kargo parası olacak bir de 10 TL fanla beraber işlemciyi Gittigidiyor'a koyabilir misiniz alışverişimi ordan yapacağımı karışık olmasın.
Eğer komisyonu karşılar isenizin koyabilirim.

Hocam aynı işlemci orada 200 TL ben bir de fan veriyorum üzerine.

Eğer komisyonu karşılar isenizin koyabilirim.

Tam dediğinizi anlayamdım 210 TL olsun ama ürünü Gittigidiyor'a koyabilir misiniz diğer ürünleri ordan alacağım karışıklık olmasın.
Tam dediğinizi anlayamdım 210 TL olsun ama ürünü Gittigidiyor'a koyabilir misiniz diğer ürünleri ordan alacağım karışıklık olmasın.

Hey millet bir bakar mısınız bu ekran kartı alınır mı almak istiyorum ama içimde bir kuşku var bakabilir misiniz
.

Hey millet bir bakar mısınız bu ekran kartı alınır mı almak istiyorum ama içimde bir kuşku var bakabilir misiniz
.
Hocam gitti gidiyor komisyon kesiyor sattığım üründen eğer karşılar iseniz satabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı