Çözüldü Intel Xeon X3440 nesli var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kadircginiz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Intel Xeon X3440 aldım ama nesli var mı bilmiyorum. Varsa kaçıncı nesil nereden öğrebebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İyidir hocam. Nesil olarak kısıtlı bilgimle şöyle ifade edeyim. 771, 1156, 1366, 2011 soket çeşitleri var. OC ile iyi sonuçlar veriyorlar.
İyidir hocam. Nesil olarak kısıtlı bilgimle şöyle ifade edeyim. 771, 1156, 1366, 2011 soket çeşitleri var. OC ile iyi sonuçlar veriyorlar.

Çözüm
Hocam ben anlamadım şimdi iyi mi kötü mü?

İyi bir anakart, iyi bir kasa, iyi bir soğutucu ve iyi bir termal macun ile 3.8 GHz'e kadar overclocklayıp ikinci elde minimum 550 TL'ye satılan i7 3770 gücüne ulaşabilirsiniz. Bu hızda 1080P'de darboğaz olmaması için maksimum olarak GTX 1660 takabilirsiniz. Bu ikili 3.8 GHz için uygun.

Snowman X4 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Arctic MX-4 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı