Intel Xeon X3470, RX570'yi besler mi?

YakupAslan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
köle
Merhabalar. Kafamda hala soru işaretleri var. Bu işlemci bu kartı besler mi? 500w PSU yeterli olur mu?

İşlemciye biraz OC yaparsan besler. Stok halde darboğaz olabilir. 500W dediğin kaliteli ve 12V kanalından minimum 400W veren bir model ise yetecektir.
OC için anakartım destekliyor mu bilmiyorum, ekstra soğutucu masrafım da olacak. Biraz zor.
Besler, ufak bir OC ile RX 580 bile denenebilir.
500W kaliteli bir model yeterlidir.
Bunları önerebilirim düşük fiyatlı.
Teşekkürler, FSP marka PSU var elimde yeni aldım.
Besler sorun yok.

Xeon X3470 & Radeon RX 570 | Bottleneck calculator | PC Builds Linkten bakabilirsin oranına. Bir tık üstüne çıksan işlemci olarak sorun kalmaz aslında.
Anakartım için en son alabileceğim işlemci olarak bunu önerdiler. İlerki zamanlarda DDR4'e geçmeyi düşünüyorum zaten.

OC için anakartım destekliyor mu bilmiyorum, ekstra soğutucu masrafım da olacak. Biraz zor.

Teşekkürler, FSP marka PSU var elimde yeni aldım.

Anakartım için en son alabileceğim işlemci olarak bunu önerdiler. İlerki zamanlarda DDR4'e geçmeyi düşünüyorum zaten.

Bende başta Ryzen toplayacaktım. Baktım çok masraf olacak. Elimde hazır DDR3 ramlar vardı. i5-4570 + 1650 Super + 16gb ram'lı sistem kurdum. İlerde i7-4790k falan daha senelerce götürür. %25 oranında bende de darboğaz var. Ben sıkıntısını ısınınca çekiyorum. 775 Pin bakır alaşımlı fanını modlayarak taktım tabi stok fan yetmiyor şu sıcak havalarda. Hayırlı olsun. İşinizi görür. Ha unutmadan Windows 10 Ghostpectre modlu halini kullanın. Stock builde göre gayet performanslı.

Bende başta Ryzen toplayacaktım. Baktım çok masraf olacak. Elimde hazır DDR3 ramlar vardı. i5-4570 + 1650 Super + 16gb ram'lı sistem kurdum. İlerde i7-4790k falan daha senelerce götürür. %25 oranında bende de darboğaz var. Ben sıkıntısını ısınınca çekiyorum. 775 Pin bakır alaşımlı fanını modlayarak taktım tabi stok fan yetmiyor şu sıcak havalarda. Hayırlı olsun. İşinizi görür. Ha unutmadan Windows 10 Ghostpectre modlu halini kullanın. Stock builde göre gayet performanslı.
Teşekkür ederim. 16 GB RAM şart mı? Bende 4x4 8 GB var. 16 GB neyin yükünü azaltır?
Bu arada darboğazı linkini paylaştığınız siteye göre mi söylediniz, yoksa başka bir şekilde mi ölçülüyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı