Intel Xeon X5460 ile CS:GO Testi

Geçen haftalarda X5460 3.24 GHz ile GTA V maksimum ayarlar videosu yayınlamıştım ve performansı konuyu takip eden tüm arkadaşları şaşırtmıştı. Şimdi de benim için GTA V'ten bile daha önemli ve aktif oynadığım iki oyundan biri olan CS:GO'yu test ettim. Eskisine göre işlemci artık 3.86 GHz'da çalışıyor.

AMD FX 8xxx serisi arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Not: Sistemim dahil her türlü bilgi videonun açıklama kısmında mevcut!

(Rekabetçi Modtur)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu overclockla ilgili fazla bi bilgim yokta şunu sormak isterim şimdi ben kısa süre içerisinde sizin kullanmış oldugunuz sistemi temin edicem temin ettikten sonra neler yapmamız lazım bende sadece csgo ve dota2 oynuyorum detaylı bi bilgi verirseniz sevinirim yani şunu aldıktan sonra şunu yapmalısın gibisinden ve overclock yaptıktan sonra sürekli overclocklumu kalıcak pc eski haline çevirmeye gerek varmı vs.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı