Intel yerine nVidia ekran kartını kullanmak

Teşekkür ederim o zaman ben direk windows 8.1 kuruyorum ?
Kursanız iyi olur, ancak dediğim gibi daha store'a giriş yapmadı Win8 lisanlı şekilde ise Store'a giriş yaptığında Lisansınız ile Win8 formatı atın tekrar ve Formattan sonra temiz şekilde Yüklemeniz daha iyi olur. Win8 yükledikten sonra program yüklemeden direk kurduğunuzda hem sorun yaşamazsınız hem de daha iyi olur.

Peki ya lisansız kursam, sonra lisanslasam ?
Onu ilk olarak mağazaya sunsunlar sonra o dediğini yapıp yapamayacağın belli olur. Ancak şuan denemek için kurabilirsin, Lisansını yedeklemeyi unutma.

Onu ilk olarak mağazaya sunsunlar sonra o dediğini yapıp yapamayacağın belli olur. Ancak şuan denemek için kurabilirsin, Lisansını yedeklemeyi unutma.
Dediğiniz gibi win8.1 e geçiş yaptım. Çok hoşuma gitti, ve sanırım düzeldi :)

- - - Güncellendi - - -

Ve düzeldiğinin göstergesi 2914mb gösteriyor
smile.png
tj59q.jpg

Bana da yardımcı olur musunuz? Bende HD Graphics 4000 ekran kartı bir de NVIDIA GeForce GT 620M var, ben NVIDIA'yı kullanmak istiyorum. Formattan sonra böyle oldu Windows 8.1 kullanıyorum 64 Bit

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı