Intel'in hissedarları Intel'e dava açtı!

439371

Hectopat
Bu videoda gördüğünüz gibi Intel'in hissedarları Intel'i AMD karşısında o aşırı kötü kaldığı ve 13. ve 14. nesil işlemcilerinin dengesizlik sorunundan dolayı dava açtı.

7 Ağustos - Intel (INTC.O) , Çarşamba günü, Silikon Vadisi çip üreticisinin zayıf sonuçlar yayınlamasına, işten çıkarmasına ve temettü ödemesini askıya almasına neden olan ve piyasa değerinin bir günde 32 milyar dolardan fazla düşmesine neden olan sorunları hileli bir şekilde gizlediğini söyleyen hissedarlar tarafından dava edildi. (DeepL çevirisi, Kaynak: Reuters)

İyi olmuş umarım Intel kendine gelir. Yazık oldu. Artık Intel'e AMD'nın yanında çöp gibi bakılıyor. "Intel olmasaydı iyiydi" ya da "Intel olursa sıkıntı olur mu" tarzı söylemleri forumda çok görmeye başladık. İtibari çok zedelendi Intel'in.

Bu videoda gördüğünüz gibi Intel'in hissedarları Intel'i AMD karşısında o aşırı kötü kaldığı ve 13. ve 14. nesil işlemcilerinin dengesizlik sorunundan dolayı dava açtı.

7 Ağustos - Intel (INTC.O) , Çarşamba günü, Silikon Vadisi çip üreticisinin zayıf sonuçlar yayınlamasına, işten çıkarmasına ve temettü ödemesini askıya almasına neden olan ve piyasa değerinin bir günde 32 milyar dolardan fazla düşmesine neden olan sorunları hileli bir şekilde gizlediğini söyleyen hissedarlar tarafından dava edildi. (DeepL çevirisi, Kaynak: Reuters)
Bir Intel kullanıcısı olarak iyi olmuş diyorum. Halen 10nm üzeri işlemciler çıkarıyorlar, akılları başlarına gelir umarım.

Ben 13 nesil kullanıyorum herhangi bir sorun yasamıyorum. Tabı yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Ayrıca sorunun işlemcilerde deyil ddr5 anakartlar da olduğunu düşünüyorum.

İntel çok hak etti. AMD hem ekran kartı hem işlemci üretirken İntel ancak yeni ekran kartları sürdü. Onu da geçtim yılların İntel'ini alay edilen AMD bir kaç yılda sildi süpürdü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı