Intel'in yeni BIOS ayarı olan 0x129 microcode nasıl?

Ahtakapot

Decapat
Daha fazla  
Selamlar Intel geçtiğimiz günlerde 13. 14. nesil işlemciler için BIOS güncellemesi yayınladı. Kurup kullanan arkadaşların yorumlarını gözlemlerini merak ediyorum kararsızlık sorunları ortadan kalktı mı gözlemi olan var mı?

Selamlar Intel geçtiğimiz günlerde 13. 14. nesil işlemciler için BIOS güncellemesi yayınladı. Kurup kullanan arkadaşların yorumlarını gözlemlerini merak ediyorum kararsızlık sorunları ortadan kalktı mı gözlemi olan var mı?

Bu sorunlar arızalanan işlemcilerde var, güncelleme henüz arızalanmamış işlemcileri korumak için geldi, sorun yaşıyorsanız garanti yoluna başvuracaksınız güncelleme, çözmez.

Bu sorunlar arızalanan işlemcilerde var, güncelleme henüz arızalanmamış işlemcileri korumak için geldi, sorun yaşıyorsanız garanti yoluna başvuracaksınız güncelleme, çözmez.
14600K kullanıyorum , 14600K arızaları ile somut bir başlık görmedim fakat intel kendi yayınladığı bir yazıda 14600k işlemcilerde tehlike altına güncellemeyi kurmanızda fayda var tarzı şeyler söyledi . yayınlanan sürüm beta olduğu için foruma yazıp insanların yorumunu almak isteidm .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı