Selamlar Intel geçtiğimiz günlerde 13. 14. nesil işlemciler için BIOS güncellemesi yayınladı. Kurup kullanan arkadaşların yorumlarını gözlemlerini merak ediyorum kararsızlık sorunları ortadan kalktı mı gözlemi olan var mı?
İyileşti.Selamlar Intel geçtiğimiz günlerde 13. 14. nesil işlemciler için BIOS güncellemesi yayınladı. Kurup kullanan arkadaşların yorumlarını gözlemlerini merak ediyorum kararsızlık sorunları ortadan kalktı mı gözlemi olan var mı?
Selamlar Intel geçtiğimiz günlerde 13. 14. nesil işlemciler için BIOS güncellemesi yayınladı. Kurup kullanan arkadaşların yorumlarını gözlemlerini merak ediyorum kararsızlık sorunları ortadan kalktı mı gözlemi olan var mı?
14600K kullanıyorum , 14600K arızaları ile somut bir başlık görmedim fakat intel kendi yayınladığı bir yazıda 14600k işlemcilerde tehlike altına güncellemeyi kurmanızda fayda var tarzı şeyler söyledi . yayınlanan sürüm beta olduğu için foruma yazıp insanların yorumunu almak isteidm .Bu sorunlar arızalanan işlemcilerde var, güncelleme henüz arızalanmamış işlemcileri korumak için geldi, sorun yaşıyorsanız garanti yoluna başvuracaksınız güncelleme, çözmez.
%2 göz ardı edilebilir. ne olur ne olmaz kuralım madem . teşekkürlerAnladım 600 serilerini de garanti kapsamına aldılar, tehlike var demek ki, güncellemeyi yapmakta fayda var, %2 civarında performans düşüşü oluyormuş, denemek lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.