IntelliMouse Optical 1.1A farenin diğerlerinden farkı nedir?

Karaboğa61

Decipat
Katılım
28 Mayıs 2020
Mesajlar
1.343
Makaleler
2
Çözümler
3
Merhabalar arkadaşlar kullandığım hiçbir mouse Microsoft mousu kadar iyi gelmedi bana. Sorum şu linkini verdiğim mousu diğer mouselardan ayıran özellik nedir?
 
MLT04 sensörü zamanının rakipsiziydi. Tek eksiği güncel oyuncu farelerinin 1ms/1000Hz polling rate'i olmasına karşın IntelliMouse'un MLT04 sensörü 125Hz.

Bende de Wheel Mouse Optical 1.1A var, yıllardır aktif kullanırım onun keyfini alamıyorum.

Sorunun cevabını şu şekilde özetleyebilirim;

Microsoft'un optik sensörünün algılaması çok temiz ve ham, günümüzdeki farelerde bir yapaylık söz konusu bazen. IntelliMouse Optical'dan ziyade Explorer 3.0 modelinin rahatlığı da vazgeçilmez.
 
Mlt04 sensörü zamanının rakipsiziydi. Tek eksiği güncel oyuncu farelerinin 1ms/1000Hz polling Rate'i olmasına karşın ıntellimouse'un mlt04 sensörü 125Hz.

Bende de wheel mouse optical 1.1a var, yıllardır aktif kullanırım onun keyfini alamıyorum.

Sorunun cevabını şu şekilde özetleyebilirim;

Microsoft'un optik sensörünün algılaması çok temiz ve ham, günümüzdeki farelerde bir yapaylık söz konusu bazen. Intellimouse Optical'dan ziyade Explorer 3.0 modelinin rahatlığı da vazgeçilmez.

Elinize sağlık hocam çok açıklayıcı olmuş. Yıllardır A4Tech klavyemle kullanıyorum hala çalışıyor. Explorer 3.0 da efsaneymiş. Sadeliği bitiriyor. Geçen denk geldim xantares de uzun süre intellimouse kullanmış.😁
 

Geri
Yukarı