Vittorio Russo
Hectopat
Arkadaşlar gördüğünüz üzere SSD benchmark testi orada ben SSD'yi bilgisayarcıdan aldığım için 2.el mi sıfır mı bilmiyorum. Sağlık durumu nasıl?
Anakartım DDR2 bir anakart bilmiyorum tam olarak modeli ne. Benim Gigabyte H61 anakartım vardı o yanınca mecbur bunu taktık ama yine anakart değiştireceğim DDR3 kullanacağım yani.
DDR3 Olanı tamire gönderdik gelince onu takacağız.
Atto ve CrystalDiskMark ile testleri yapın. CrystalDiskInfo ile sağlığını kontrol edin.
Atto ve CrystalDiskMark ile testleri yapın. CrystalDiskInfo ile sağlığını kontrol edin.
Tamam yapıp buraya resmini atacağım.
CrystalDiskInfo burada durumu nasıl iyi mi?
CrystalDiskMark testi bu da.
@Chitoge Kirisaki @efeekaya
Tamam yapıp buraya resmini atacağım.
CrystalDiskInfo burada durumu nasıl iyi mi?
CrystalDiskMark testi bu da.
@Chitoge Kirisaki @efeekaya
Anakartınız nedir? Okuma yazma hızları SATA2 hızlarına benziyor. CrystalDiskInfo üzerinde bir sorun yok.
Anakartım DDR2 bir anakart bilmiyorum tam olarak modeli ne. Benim Gigabyte H61 anakartım vardı o yanınca mecbur bunu taktık ama yine anakart değiştireceğim DDR3 kullanacağım yani.
DDR3 Olanı tamire gönderdik gelince onu takacağız.
Peki hocam teşekkür ederim.DDR2 anakartlarda SATA3 olmuyor diye biliyorum. SATA2 hızlarını alıyorsunuz şu an. En fazla 300MB/s değerlerini alabilirsiniz. CrystalDiskInfo üzerinde de bir sorun gözükmüyor. SSD sağlığında bir sorun yok. Durumu iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.