İnceleme INTENSO 2.5'' USB 3.0 1TB Taşınabilir HDD İncelemesi

Doluluk oranı bu şekilde ve çoğunluğu oyun ve film içeriyor. Her filmi açabildim, keza bazı oyunları da kurdum. Sorunsuz çalışıyor. İçindeki zaten Western Digital'in harddiski. O dediğiniz olay Çin menşeili ürünlerde oluyor ve genelde Aliexpress'te satılıyor (64GB USB almışlığım var ama aslında 16GB ).

İçindeki harddisk i çıkartıp laptopun DVD okucuyucusuna aparatla taksak çalışırmı.

Dosya Ekleri

• IMG_20200512_163453.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 102
İçindeki harddisk i çıkartıp laptopun DVD okucuyucusuna aparatla taksak çalışırmı.
Evet takabilirsiniz ve çalışır. HDD kutusunu çıkarırken dikkatli olun. Kötü yanı %99 garanti dışı kalır.
İçindeki HDD normal bir 2.5 inç HDD, değil mi hocam?
Aynen öyle. INTENSO'daki oldukça kaliteli. Ben internetten çok net bulamadım ama anladığım kadarıyla;
SATA III 6 GBps
128 MB önbellek (ki bu oldukça önemli)
özellikleri var. İçinden çıkarıp masaüstü PC ye takıp akıcı oyun bile oynanabilir. Önbellek miktarı oyunda etkilidir. Özellikle drop girme oranını sıfıra düşürür.

Merhaba hocam FAT32 dosya sistemi ile NTFS dosya sistemi arasındaki fark nedir ve nasıl dönüştürdünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…