İnceleme INTENSO 2.5'' USB 3.0 1TB Taşınabilir HDD İncelemesi

Arkadaşlar bugün Bim'den 229 TL gibi çok uygun bir fiyata aldım. Dış kabını bir spatula yardımıyla sökerek içindeki hdd'ye ulaştım ve bilgisayarıma montajını gerçekleştirdim. Almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilirler. 2.5 inch bildiğimiz laptop hdd'si. Western Digital markasını bilen bilir zaten. Bilgisayarım Monster şıp diye taktım.

Dosya Ekleri

• 1.jpeg
    133,5 KB · Görüntüleme: 343
  • 2.jpeg
    178,5 KB · Görüntüleme: 331
  • 3.jpeg
    243,1 KB · Görüntüleme: 314
  • 4.jpeg
    165,4 KB · Görüntüleme: 324
Merhaba hocam FAT32 dosya sistemi ile NTFS dosya sistemi arasındaki fark nedir ve nasıl dönüştürdünüz?
FAT32 çok yaygındır ve hemen hemen her sistem destekler. Lakin eskidir ve en büyük dezavantajı tekil dosyalarda 4GB üzeri dosya barındıramamasıdır. NTFS adı üzerinde -New Technology File System- yenidir. Dosya boyutu sınırlaması yoktur. O yüzden NTFS önerilir.
Dönüştürme işlemi basit. HDD yi takıyorsunuz ki takmışsınız zaten. Bilgisayarım'a girip HDD ikonuna sağ tıklayıp biçimlendir diyoruz. Dosya sistemi NTFS, ayırma boyutu varsayılan olacak şekilde biçimlendiriniz.
Ek: Sol alttaki başlat menüsüne sağ tıklayıp disk yönetimi derseniz daha ayrıntılı erişimlere sahip olursunuz ya da benim gibi üçüncü parti yazılımları kullanabilirsiniz.
Kabından güzel çıkarmışsınız. Param olsaydı ben bir tane daha alıp sizin gibi sökecektim. 500GB'lık PS4'üme ilaç gibi gelecekti. Oyun sil indir kur bıktırıyor insanı.

Ürünü bugün aldım ve inceleyip test ettim. Buyrun:

BİM'in kampanyasını geç gördüm iftara doğru direk en yakın iki markete gittim fakat nafile kalmamış.

Konu sahibi arkadaşa ve diğer arkadaşlara sormak istiyorum; ben bu HDD'yi alıp kutunun içerisinden çıkartıp laptopa takacaktım. WD yerine Seagate 2.5" 128 MB 5400 RPM'yi alsam aynı performansı mı alır mıyım?

İkiside kalite olarak biribirine yakın markalar. WD'nin daha sessiz çalıştığı söyleniyordu. Takıp çalıştırdığımda gördüm ki gerçekten sessiz. Performansları benzer olacaktır diye düşünüyorum.

Merhaba, 5 yıl TOSHIBA kullandım bozulana kadar ve şimdi fiyatı nedeniyle bu ürünü almak istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler.

@eylemsacar
Testler böyle. Çok sık kullanmadım ama gayet güzel. Sıcaklık değerleri de güzel. Önemli olan içindeki harddisk ve konuda da belirttiğim gibi oldukça iyi.
Harddiski ayrı almak isteyince bu fiyata geliyor.
Almanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…