İntergalaktik Technopat turboz savaşları üçüncü sezon final: Alev topları

Aserd

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2020
Mesajlar
450
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
North buganda
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
dbp1v6o-6c50b2cb-3e53-4b8e-9f3f-8ffe4fcdc4e5.png


@Efeisot Kmr @Ellie Williams @The10thDoctor @ThePentium @377660 @Amazing Jaagub

Grup Burak'ın ayrılışı ile sarsılmışken fabrikadan dışarıya kendilerini zor attılar. Burak'ın işleri temiz halletmesi sayesinde hiçbir muhafız yaşanan durumdan işkillenmemiş ve Burak'ın ölümünü bir personel kazası olarak nitelendirip üstünü örtmüşlerdi.

Ölü dostlarının cesedini bile alamamanın verdiği acı ve öfke ile hiçbir şey yapamadılar, fabrikadan uzaklaştıktan bir süre sonra küçük bir ağaçlıkta oturup şöyle bir duruma baktılar ancak ne yapacaklarını bilmez bir halde öylece ortalıkta kalmışlardı.

‘'Demek ki sadece biz balgün'ün kurtuluşu için çaba gösterdik dedi." Pentium hoca.

Efeisot ise buna inanmak istemiyor gibiydi: ‘'hayır, böyle bitemez. Daha yeni bir arkadaşımızı hiç uğruna mı kaybettik?"

‘'Kalbin kırılacak biliyorum ama, öyle görünüyor." dedi sumenus.

Biraz daha beklediler, biraz daha bunun olmamasını istediler ancak olan olmuştu zaten. Herkes geri dönerken efeisot ve Pentium usta ise aralarında konuşup bazı şeyleri kararlaştırdılar. Fabrikayı ikisi tekrar basacak ve dostlarının bitirmediği işi bitireceklerdi.

Onlar bunları düşünürken ormanın hemen yakınında ona yakın tank belirdi. Tankların üstünde bilgisayarcı değil, Technopat simgesi vardı.

Efeisot ve Pentium usta bunun bir tuzak olabileceğini bile bile tankların üzerine doğru koştular ve aldıkları riskin boşuna olmadığını forumdan dostlarının tankların içinden çıktıkları anda anladılar.

Dostları onlarla konuşmak istediler ancak öfke ve acı hepsinde aynı ve eşit derecede olmasa da oldukça güçlüydü. Tanklara bindiklerinde gözleri başka hiçbir şey görmeden dosdoğru fabrikanın kapılarını delerek içeri girdiler ve Pentium ustanının kullandığı tankın yan kapıları açıldı, ustanının yanındaki adamlar onun ne yapacağını anladı ve gözyaşları içerisinde tanklarından ayrıldılar. Pentium usta ise kontrol ettiği tankın içinde son sözlerini söylemekteydi:

‘'İçeriye henüz efeisot ve benim tankım girdi, benimki patlama esnasında onu korur zaten. Hadi bakalım Pentium usta, senin de sonun buraya kadarmış, evet huysuzdum, insanları genelde yaptıklarım ile sinirlendirirdim ama dürüst bir adamdım ve bu bana yetiyor açıkçası. Şimdi onlar için, arkamda bıraktıklarım için ölüme sürüyorum. Çocuğa iyi baksalar bari."

Sonrasında büyük bir patlama yaşandı, kimsenin beklemediği kadar muazzam büyüklükte bir patlama. Efeisot ve diğerleri tanklarının içinden uçuşan alev toplarını izlemek ile yetindiler. Kimse bu kadar büyük bir saldırının geleceğini tahmin etmemişti ki tek bir tank büyük bir gayretle kolayca girdi fabrikaya.
Dışarısı hala aşırı sıcak olduğu için sadece gerisin geri gidebildiler. Ustanın ve Burak'ın cesetlerini bile bulamazlardı artık.

Ancak savaş bitmemişti, birkaç gün sonra saklandıkları yerde sessizce dua ettiler Burak ve Pentium ustaya grup. Sonrasında ise ayrılma vakti gelmişti. Artık hepsi kaçaktı ve saklanmaktan başka çareleri yoktu.

Efeisot batıya, forum yakınlarına gidip birkaç yıl sonra Technopat birliğini bulacak ve kararlı ruhu sayesinde yeni isyanların kapısını aralayacak ve yeni zaferlerin sebebi olacaktı.

Sumenus ve ellie doğuya, forumun tam zıttı bir bölgeye giderek orada jaguub ile sakin bir hayat yaşamaya çalıştılar ancak bu konuda kader onları bırakmadı. Sumenus ve ellie köylerindeki barışçıl hayatı yaşamaya devam ederken turboz askerleri onların yerini buldu ve jaguub hariç diğerlerini öldürdüler.

Jaguub ise hayatının yeni yolculuklarına elindeki gitarı ile buruk yaşayarak geçirdi ancak onun da edineceği dostlar hala vardı.
-----
Günlerden sade ancak soğuk bir gündü. Efeisot uzun zamandır beklediği misafirlerini görmek için beklemekteydi ki birden kapısı çalındı. Birkaç çocuktan başka bir şey değildi bunlar.

‘'Olur mu dersin yeniden? Belimde ağrıyor aslında ama." dedi kendi kendine ancak onların gözünde de kendisi ile aynı şey vardı. Onlar da kendisi gibi kararlıydı.

Bir süre bekledi, onlara biraz daha baktı ve aynı Pentium ustanın gözlerindeki kararlılığı gördüğü çocuklara şöyle dedi: ‘'ben efeiost, evime hoş geldiniz. Bir süre burada durmanız en iyisi olacak."

--------
Yeni maceralarda buluşana kadar kendinize iyi bakın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı