İnternet 5 kat hızlandı

Bir de bazen özel günlerde 100mbit paket falan veriyorlar. Türkcell de mi ne vardı o da olabilir.

Paketiniz kaç Mbit normalde? Şu an Speedtest. Netten girip ölçüm yapabilir misiniz?

15MB normalde şimdi 80 :D

1633173254283.png

Bir de bazen özel günlerde 100Mbit paket falan veriyorlar. Turkcell de mi ne vardı o da olabilir.

Bizim burada altyapı düzgün değilki maximum desteklediği sorduğumuzda 50 idi.

İnternet sebepsizce hızlandı. Az önce başka oyun indirirken 7mb/sn indiriyordu dedim ne oluyor hemen indi sonrasında buna başladım bununda hızı başladığımdan beri böyle normalde internetim 1.8/mb indiriyor sabahtan beri indirdiğim şeyler dakikalar içinde iniyor bir sıkıntı yoktur değil mi?

Eki Görüntüle 1178433
İSS-Altyapı nedir?
Türkcell Süperonline ise arada profil tanımlamaları esnasında limitler kısa süreliğine açılabiliyor. Çalışma bitiminde eski haline döner. Bu şekilde 500 Mbps görenler bile olmuştu.
15MB normalde şimdi 80 :D

Eki Görüntüle 1178440

Bizim burada altyapı düzgün değilki maximum desteklediği sorduğumuzda 50 idi.
Evet kilit kalkmış. Yakında eski haline döner.

Üzüm bağının sahibi fark etti 😀 Geçmiş olsun.
Bir kaç gündür böyle belki direkt limiti kaldırmışlardır. Ya da belirli bir bölgede deneme yapıyor olabilirler. Tahminimce arkadaş Bursa'da yaşıyor bununla karşılaşan bütün gördüklerim Bursa'da yaşıyor aynı şekilde ben de Bursa'da yaşıyorum. Bir ihtimal pilot bölge olmuş olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı