Modemi kapayıp 1 dakika kadar bekleyip tekrardan açın. Görünmezse modem arayüzünden kontrol kanalını kontrol edin. 13 ise bunu 10 yapıp tamam deyin.Evde 2 tane bilgisayarım var yeni getirdiğim bilgisayar ağı görmüyor ne yapmam lazım? Modem Kablonet.
wifi olarak gözükmüyorWifi olarak mı görmüyor Ethernet olarak mı? Detay verebilir misiniz?
modem arayüzüne nasıl gireceğim hiç bilmiyorumModemi kapayıp 1 dakika kadar bekleyip tekrardan açın. Görünmezse modem arayüzünden kontrol kanalını kontrol edin. 13 ise bunu 10 yapıp tamam deyin.
Netmaster modem ise internete bağlı bir bilgisayardan chrome u açıp yukarıdaki satıra 192.168.0.1 yazıp entere basın. Gelen sayfada kullanıcı adı şifre isteyecek. Değiştirmediyseniz ikisi de admin dir. Bunu yapıp öncelikle sonucu bildirin.wifi olarak gözükmüyor
modem arayüzüne nasıl gireceğim hiç bilmiyorum
admin admin girdim hatalı dedi modemin şifresini mi gireyimNetmaster modem ise internete bağlı bir bilgisayardan chrome u açıp yukarıdaki satıra 192.168.0.1 yazıp entere basın. Gelen sayfada kullanıcı adı şifre isteyecek. Değiştirmediyseniz ikisi de admin dir. Bunu yapıp öncelikle sonucu bildirin.
Hayır modem şifresi olmaz. Wifi şifresini değiştirdiyseniz eğer bu giriş şifresi de değişmiştir. Admin12. gibi deneyin olmazsa evdekilere danışın. Son çare modemi resetlemek olur.admin admin girdim hatalı dedi modemin şifresini mi gireyim
ben bilmiyorsam evde kimse bilmiyordur nasıl resetleyebilirimHayır modem şifresi olmaz. Wifi şifresini değiştirdiyseniz eğer bu giriş şifresi de değişmiştir. Admin12. gibi deneyin olmazsa evdekilere danışın. Son çare modemi resetlemek olur
Modem netmaster ise ve dik olarak duruyorsa hemen alt tarafında ışıklara yakın yerde ufak bir delik göreceksiniz. Reset yazar. Oraya bir iğne yardımıyla 30 saniye basılı tutun ve sonra bırakın. Daha az süre tutup bırakırsanız resetleme olmaz. Bu işlemden sonra modem ışıkları yanıp sönmeye başlayacak. Bekleyin. US ve DS ışıkları sürekli mavi yanmaya başlarsa eğer güncelleme yapmaya başlamıştır. Bekleyin. Herhangi bir işlem yapmayın. Arayüz sayfasını da açmayın. Bu işlem 5 dakikayı bulabilir. Yanıp sönmeye başlayıp tekrar başlayacak modem. Wifi şifresi ve ismi modemin altındakine dönecektir. Tamamıyla yeşile döndükten sonra bağlanmaya çalışın şifreyle.ben bilmiyorsam evde kimse bilmiyordur nasıl resetleyebilirim![]()
giriş yaptım ipli siteye şimdi ne yapacağımModem netmaster ise ve dik olarak duruyorsa hemen alt tarafında ışıklara yakın yerde ufak bir delik göreceksiniz. Reset yazar. Oraya bir iğne yardımıyla 30 saniye basılı tutun ve sonra bırakın. Daha az süre tutup bırakırsanız resetleme olmaz. Bu işlemden sonra modem ışıkları yanıp sönmeye başlayacak. Bekleyin. US ve DS ışıkları sürekli mavi yanmaya başlarsa eğer güncelleme yapmaya başlamıştır. Bekleyin. Herhangi bir işlem yapmayın. Arayüz sayfasını da açmayın. Bu işlem 5 dakikayı bulabilir. Yanıp sönmeye başlayıp tekrar başlayacak modem. Wifi şifresi ve ismi modemin altındakine dönecektir. Tamamıyla yeşile döndükten sonra bağlanmaya çalışın şifreyle.
NOT : Bu işlemden sonra nadirde olsa modem offline(açılmayabilir) konumda kalabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.