İnternet ağımın hacklenmesiyle tehdit edildim

Az önce CS:GO'da arkadaşımla beraber bir takım arkadaşımızla atıştık. Adam bana internet ağımın merkezinin gölcük olduğunu söyledi ama ben Malatya'da yaşıyorum. Ve ismimi söyledi fakat ismim zaten Steam profilimde yazıyor. Bana söylediği şey ise şu: Bu gece internetini kullanamayabilirsin Emir. Sizce başıma bir şey gelir mi?
Sadece CSGO veya Steam üzerinden senin ağın hakkında pek bilgi edinemez. Sadece aptalca bir göz korkutma yapmış o kadar. Endişelenme. Bu arada Malatya'ya selamlar uzun zamandır gelemiyorum ^^.

Sadece CSGO veya Steam üzerinden senin ağın hakkında pek bilgi edinemez. Sadece aptalca bir göz korkutma yapmış o kadar. Endişelenme. Bu arada Malatya'ya selamlar uzun zamandır gelemiyorum ^^.
Zaten gölcük falan diyince biraz göz korkutma olduğunu anladım. Aleyküm selam.

Sakın Discord'tan falan atılan linklere tıklama. Bilgisiz bir kullanıcıysan Antivirüs kullan. Onun haricinde ergenin birisinin blöf yaptığını söylemiş arkadaşlar anlatmaya gerek yok.

Sakın Discord'tan falan atılan linklere tıklama. Bilgisiz bir kullanıcıysan antivirüs kullan. Onun haricinde ergenin birisinin blöf yaptığını söylemiş arkadaşlar anlatmaya gerek yok.

Uzun süredir bilgisayar kullanıyorum ve garip bir huyum var atılan linklere harfi harfine bakıyorum. Anti virüs zaten kullanıyorum fakat çok pimpirikli biri olduğum için bu tarz şeylere biraz kafam takılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı