Nolur yapmaaaa.Bu gece sana uyku yok Emir!
Teşekkürler hacker abi.O kişi benim. Seni uyardım ama sen rahat durmuyorsun ve Technopat sitesinde konu açıyorsun Emir!Rahat uyuyabilirsin, bir şey yapmayacağım internetine...İyi geceler Emir.
Sadece CSGO veya Steam üzerinden senin ağın hakkında pek bilgi edinemez. Sadece aptalca bir göz korkutma yapmış o kadar. Endişelenme. Bu arada Malatya'ya selamlar uzun zamandır gelemiyorum ^^.Az önce CS:GO'da arkadaşımla beraber bir takım arkadaşımızla atıştık. Adam bana internet ağımın merkezinin gölcük olduğunu söyledi ama ben Malatya'da yaşıyorum. Ve ismimi söyledi fakat ismim zaten Steam profilimde yazıyor. Bana söylediği şey ise şu: Bu gece internetini kullanamayabilirsin Emir. Sizce başıma bir şey gelir mi?
Zaten gölcük falan diyince biraz göz korkutma olduğunu anladım. Aleyküm selam.Sadece CSGO veya Steam üzerinden senin ağın hakkında pek bilgi edinemez. Sadece aptalca bir göz korkutma yapmış o kadar. Endişelenme. Bu arada Malatya'ya selamlar uzun zamandır gelemiyorum ^^.
Sakın Discord'tan falan atılan linklere tıklama. Bilgisiz bir kullanıcıysan antivirüs kullan. Onun haricinde ergenin birisinin blöf yaptığını söylemiş arkadaşlar anlatmaya gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.