Sakın Discord'tan falan atılan linklere tıklama. Bilgisiz bir kullanıcıysan antivirüs kullan. Onun haricinde ergenin birisinin blöf yaptığını söylemiş arkadaşlar anlatmaya gerek yok.
Hocam bilgili insanlarda anti virüs kullanıyor.
Sakın Discord'tan falan atılan linklere tıklama. Bilgisiz bir kullanıcıysan antivirüs kullan. Onun haricinde ergenin birisinin blöf yaptığını söylemiş arkadaşlar anlatmaya gerek yok.
Şu an Discord'un bir açığı var. Virüs yaymak isteyenler için en büyük nimet güvenli bir dosya indirme servisinden virüsü yaymaktır. Virüsü Discord'a yükleyince Discord kendi sunucularına yüklüyor ve atılan linkler haliyle Discord sunucularından olduğu için güvenli gözüküyor. Bu şekilde yayıyorlar virüsü.Uzun süredir bilgisayar kullanıyorum ve garip bir huyum var atılan linklere harfi harfine bakıyorum. Anti virüs zaten kullanıyorum fakat çok pimpirikli biri olduğum için bu tarz şeylere biraz kafam takılabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.