İnternet ağırlaştı

MehmetBayrak

Kilopat
Arkadaşlar 2 gün önce oyun oynarken bir anda internetim gitti. Ben de bant daraltma yaptıkları içindir diye düşünüp geçmesini bekledim 40-50 dakika sonra internet düzeldi ama sorunumuz şu aşırı ağır çalışıyor. Speedtest'te baktığımda 84/19 alıyorum ama Speedtest sitesine girmem 3 dakika sürüyor. Ve artık bazı Online oyunlara giremiyorum format atacağım Media Creation Tool indirmek için siteye giremiyorum, sürekli hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2 gün önce oyun oynarken bir anda internetim gitti. Ben de bant daraltma yaptıkları içindir diye düşünüp geçmesini bekledim 40-50 dakika sonra internet düzeldi ama sorunumuz şu aşırı ağır çalışıyor. Speedtest'te baktığımda 84/19 alıyorum ama Speedtest sitesine girmem 3 dakika sürüyor. Ve artık bazı Online oyunlara giremiyorum format atacağım Media Creation Tool indirmek için siteye giremiyorum, sürekli hata veriyor.
Millenicom veya netspeed mi kullanıyorsunuz?

Evet Millenicom kullanıyorum.
5-6 gündür millenicom ve netspeed'e ddos saldırıları var ve bundan dolayı özellikle oyunlarda çok fazla loss olduğu için oynanmıyor. İnternete giriyor fakat biraz zorluyor açıkcası. 6 gün olmasına rağmen düzeltemediler. Bende millenicom kullanıyordum ve bu sabah farklı bir iss'ye geçiş yaptım

5-6 gündür Millenicom ve Netspeed'e DDoS saldırıları var ve bundan dolayı özellikle oyunlarda çok fazla loss olduğu için oynanmıyor. İnternete giriyor fakat biraz zorluyor açıkçası. 6 gün olmasına rağmen düzeltemediler. Bende Millenicom kullanıyordum ve bu sabah farklı bir ISS'ye geçiş yaptım.

Hocam bende geçmeyi düşündüm ama Millenicom'da çok özgürüm Discord vs. GoodbyeDPI ile her seyi hallediyorum.

Hocam bende geçmeyi düşündüm ama Millenicom'da çok özgürüm Discord vs. GoodbyeDPI ile her seyi hallediyorum.
Hocam haklısınız fakat internet kullanılamıyor ki, dediğim gibi 6 gün oldu ve henüz bir açıklama bile yapmadılar. Ne zaman düzeleceğini bilmiyoruz, belki 1 ay daha sürecek belki bugün düzelecek. Bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı