İnternet alışverişinde para iadesi gelmeyince nerelere dava edilir?

E-fatura talep ettim müşteri temsilcisi ileteceğini söyledi. 2 gün oldu hala gelmedi ama. Bekliyoruz 2 gün içinde sizi bilgilendireceğiz dedi Morhipo çözüm merkezi. THH başvurmam için e-fatura lazım. Bilgileri bilmiyorum.

E-fatura talep ettim müşteri temsilcisi ileteceğini söyledi. 2 gün oldu hala gelmedi ama. Bekliyoruz 2 gün içinde sizi bilgilendireceğiz dedi Morhipo çözüm merkezi. THH başvurmam için e-fatura lazım. Bilgileri bilmiyorum.

Hocam bu işte bir iş olduğu kesin. Bir avukata danışmanızı öneririm.

şikayetvar sitesi üzerinden morhipo'ya şikayet oluşturmayı deneyebilirsiniz. eğer fatura vermemekte ısrar ederlerse morhipo'yu gelir idaresi başkanlığına şikayet edebilirsin.

Hocam yaşım 17. O yüzden pek bir şey yapamıyorum. Aileme söyledim avukat parası daha fazla uğraşmaya değmez dedi.

Hocam görüşme derken, gidip bu konuyu sormalısınız. Zaten 1 sene geçerse davanın bir gereği kalmaz çünkü uzun süre geçmiş olunca savcılık kabul etmiyor.

Foruma yeni girdim kusura bakmayın. Müşteri temsilcisinden e-faturayı 2.kez talep ettikten 2 gün sonra para iadem onaylanmış. THH'ye başvuracağımı anlamış sanırım mağaza. Morhipo'yu direk sildim iadem geldiği an. Lanet olsun 50TL az para vermek için burayı seçtiğim güne.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı