E-fatura talep ettim müşteri temsilcisi ileteceğini söyledi. 2 gün oldu hala gelmedi ama. Bekliyoruz 2 gün içinde sizi bilgilendireceğiz dedi Morhipo çözüm merkezi. THH başvurmam için e-fatura lazım. Bilgileri bilmiyorum.
Hocam yaşım 17. O yüzden pek bir şey yapamıyorum. Aileme söyledim avukat parası daha fazla uğraşmaya değmez dedi.Hocam bu işte bir iş olduğu kesin. Bir avukata danışmanızı öneririm.
şikayetvar sitesi üzerinden morhipo'ya şikayet oluşturmayı deneyebilirsiniz. eğer fatura vermemekte ısrar ederlerse morhipo'yu gelir idaresi başkanlığına şikayet edebilirsin.E-fatura talep ettim müşteri temsilcisi ileteceğini söyledi. 2 gün oldu hala gelmedi ama. Bekliyoruz 2 gün içinde sizi bilgilendireceğiz dedi Morhipo çözüm merkezi. THH başvurmam için e-fatura lazım. Bilgileri bilmiyorum.
Hocam yaşım 17. O yüzden pek bir şey yapamıyorum. Aileme söyledim avukat parası daha fazla uğraşmaya değmez dedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.